Theaterpakketten & series

Theaterpakketten & Series

Ook dit theaterseizoen bieden wij u twee theaterpakketten aan met de mooiste voorstellingen voor een wel heel fijn prijsje! Daarnaast bieden we u vanaf dit seizoen ook twee aantrekkelijke series. Met onze series kiest u zelf vier voorstellingen uit een aantal speciaal geselecteerde shows. U beleeft vier fantastische avonden uit voor maar € 70,00 of € 56,00!

cabaretpakkeT (UITVERKOCHT)

Maar liefst zeven keer keihard lachen om de meest prettig gestoorde cabaretiers. Van nieuw talent tot gevestigde namen. Dat belooft heel veel buikpijn... van het lachen natuurlijk! Keihard lachen met 7 voorstellingen voor slechts € 84,00 (i.p.v. € 144,00).

Damesdeal (uitverkocht)

Geniet u ook zo van de heerlijke avondjes uit met uw vriendin, zus, moeder of dochter? Dan is onze damesdeal écht iets voor u! Van musical tot geinig cabaret en van de mooiste muziek tot prachtig ballet. Heel veel heerlijke avondjes uit met 6 voorstellingen voor € 90,00 (i.p.v. € 160,00).

Tribute serie

Gaat u met ons mee op een trip down Memory Lane? De allerbeste tributebands zorgen voor een heerlijke avond uit met de allergrootste hits van uw favorieten! Kies uit 8 spectaculaire shows, 4 tributes voor € 70,00.

Kleine zaal serie (UITVERKOCHT)

Van cabaret, via muziek naar toneel. Gaat u met ons mee op reis om de mooiste pareltjes te ontdekken? We nemen u mee op theateravontuur in onze intieme Kleine zaal, waar u de artiest écht bijna kunt aanraken. Kies uit 8 shows, 4 voorstellen voor € 56,00.

TIP: Zit uw agenda te vol? Geef een ticket uit uw pakket of serie cadeau! Leuk om te geven én om te krijgen.

Reserveert u via de website, dan wordt de korting automatisch verrekend. Genoemde prijzen zijn exclusief € 1,85 ticketkosten per ticket. Deze actie geldt op basis van beschikbaarheid en is niet geldig in combinatie met andere acties of reeds gekochte tickets. Tickets uit het pakket of de serie kunnen niet geretourneerd worden.