Theater

Viento Zonda

Eric Vloeimans & Juan Pablo Dobal

Deze twee rasmusici voeren u een avond lang mee op de warme wind uit het Zuiden, die in Argentinië de zwoele vooravond inluidt: de Viento Zonda.

Eric Vloeimans
'Ik maak muziek voor miljoenen, en die wil ik allemaal bereiken', zegt trompettist Eric Vloeimans vaak. Hij is hard op weg om zijn droom waar te maken; als een van de weinige jazzmusici is Vloeimans een echte publiekslieveling. Zijn uitzonderlijke muzikaliteit is daar net zozeer debet aan als zijn innemende (podium-)persoonlijkheid. Hij beoefent zeer verschillende muziekgenres dwars door elkaar en heeft dan ook uiteenlopende bewonderaars als zijn ex-leerling Kyteman, Koning Willem-Alexander, Armin van Buuren en Matthijs van Nieuwkerk.

Juan Pablo Dobal
Juan Pablo Dobal is een Argentijnse pianist. Vanaf zijn negende begon hij met piano spelen. In 1989 kwam hij naar Amsterdam om in het toenmalige kwartet Viento del Sur te spelen. Hij heeft met vele grote namen in de klassieke muziekwereld samengewerkt. Sinds 2010 is hij de vaste pianist van het Karel Kraayenhof Tango Ensemble.

Voorstelling

Informatie

Deze voorstelling heeft in het verleden plaatsgevonden.

Voor onze actuele voorstellingen verwijzen wij u door naar onze agenda.

Genre Muziek
Titel Viento Zonda
Uitvoerder Eric Vloeimans & Juan Pablo Dobal
Datum Vrijdag 28-12-2018
Locatie Theaterzaal
Aanvang 20:15 uur
Eindtijd 21:45 uur