Theater

The Play That Goes Wrong

Tina de Bruin, Rop Verheijen, Anne-Marie Jung e.a.

The Play That Goes Wrong is, sinds de verovering van West End, een gigantisch succes. Het stuk won The Best New Comedy Award, is verkocht aan 29 landen en sinds kort ook te zien op Broadway. Nu is er dan ein-de-lijk de Nederlandse versie. In een frisse bewerking van Owen Schumacher en met een topcast bestaande uit o.a. Tina de Bruin, Rop Verheijen en Anne-Marie Jung. Zij staan garant voor razendsnelle slapstick en laten u lachen tot de tranen u over de wangen rollen.

We zien een winkeliersvereniging die ter afsluiting van haar feestweek een moordmysterie uit de jaren '20 op de planken probeert te brengen. Dit gaat genadeloos mis. Ze raken verwikkeld in hilarische taferelen, waarbij zelfs het decor het loodje legt. De totale verwarring begint al in de Foyer, gaat door tijdens de pauze en eindigt niet bij het slotapplaus. Eén ding is zeker: The Play That Goes Wrong zorgt voor buikpijn. Van het lachen. 
 
De hoofdrollen worden gespeeld door comedytoppers Tina de Bruin (Bitterzoet, Gouden Bergen), Bas Hoeflaak (Droog Brood, Snorro), Anne-Marie Jung (Klokhuis, Petticoat), Rop Verheijen (Purper, Familie Kruys), Ergun Simsek (Flikken Maastricht, Van God Los) en André Dongelmans (Toren C, Het Diner).

Voorstelling

Informatie

Voorverkoop € 32.50 (excl. ticketkosten)

Genre Toneel
Titel The Play That Goes Wrong
Uitvoerder Tina de Bruin, Rop Verheijen, Anne-Marie Jung e.a.
Datum Zaterdag 23-12-2017
Locatie Theaterzaal
Aanvang 20:15 uur