Theater

A Tribute to Creedence Clearwater Revival

The Fortunate Sons (USA)

Eind jaren zestig was Creedence Clearwater Revival één van de populairste rockgroepen ter wereld met hits als: Bad Moon Rising, Proud Mary, Have You Ever Seen The Rain en Down On The Corner. De Amerikaanse band The Fortunate Sons zet een zeer authentiek, bijna niet van echt te onderscheiden eerbetoon neer aan het legendarische Creedence Clearwater Revival.

Na een regen van hits en gouden platen viel Creedence Clearwater Revival in 1972 uit elkaar. Maar de heimwee naar hun magische muziekstijl blijft. Ook in ons land. Luister maar naar de Top 2000, eind december. De laatste jaren vermeldde die lijst steeds minstens tien nummers van Creedence Clearwater Revival.

Hoewel fans ooit hoopten op een reünie, zal die er niet meer komen nu bandlid Tom Fogerty is overleden. Gelukkig is er de Amerikaanse band The Fortunate Sons, natuurlijk genoemd naar een politiek geladen CCR-nummer. Deze tour is een ware primeur, want deze band was nog niet eerder in Europa te zien. Met in de gelederen een als twee druppels water lijkende jonge John Fogerty, leadzanger van Creedence Clearwater Revival. Deze formatie brengt het legendarische geluid van hun idolen terug naar het theater en staat garant voor een echte trip down memory lane.

Voorstelling

Informatie

Deze voorstelling heeft in het verleden plaatsgevonden.

Voor onze actuele voorstellingen verwijzen wij u door naar onze agenda.

Genre Muziek
Titel A Tribute to Creedence Clearwater Revival
Uitvoerder The Fortunate Sons (USA)
Datum Donderdag 11-01-2018
Locatie Theaterzaal
Aanvang 20:15 uur
Eindtijd 22:15 uur