Concerten

Symphonic Rock Night

12 Topmuzikanten

Afgelopen seizoen maakten ze hun verpletterende debuut in de Nederlandse theaters. Na een succesvolle tour en vele lovende reacties is Symphonic Rock Night terug! Legendarische songs van Yes, Pink Floyd, Camel en Genesis geven samen met de muziek van Gino Vannelli, Supertramp, Rush en Marillion een fantastisch beeld van de symfonische popmuziek in de jaren '70.

Het gezelschap, bestaand uit door de wol geverfde instrumentalisten, zangers en zangeressen, zorgt voor waarheidsgetrouwe vertolkingen van meesterwerken als Shine On You Crazy Diamond van Pink Floyd, Los Endos van Genesis en Fool’s Overture van Supertramp. Klassiekers als Comfortably Numb, Kayleigh en The Cinema Show zullen ook zeker niet ontbreken. Gebracht door twaalf doorgewinterde topmuzikanten in een, ook qua licht en geluid, adembenemende show.

Van der Horst: ‘We zijn gedreven muzikanten en spelen onze favoriete songs uit de jaren '70. Het is alsof je weer een oude vinylplaat uit de kast haalt. Je komt er vaak niet aan toe ze de aandacht te geven die ze verdienen. Het mooiste is om zoiets live mee te maken.

Entreeprijs
€ 25,00 (excl. € 1,50 ticketkosten per ticket, excl. garderobe)

Let op: bij dit event zijn alleen staanplaatsen beschikbaar.

Voorstelling

Informatie

Voorverkoop € 25.00 (excl. € 1,50 ticketkosten)

Genre Concert
Titel Symphonic Rock Night
Uitvoerder 12 Topmuzikanten
Datum Zaterdag 02-02-2019
Locatie Evenementenzaal
Aanvang 20:30 uur