Theater

Queen - A night at the Theatre

Roel van Velzen & Leo Blokhuis

Deze voorstelling is uitverkocht. Wilt u zich inschrijven voor de wachtlijst? Klik dan op de button rechts.

De popgroep Queen speelde een cruciale rol in de ontwikkeling van de muzikale smaak en carrière van muziekvrienden Leo Blokhuis en Roel van Velzen. Wat hen bindt tijdens dit theaterconcert is een grote passie en bewondering voor deze theatrale band. Om tot het ‘ware verhaal over Queen’ te komen wordt er geworsteld, geluisterd, komen onverwachte feiten naar boven en spettert de VanVelzen band als nooit tevoren! Leo en Roel bewegen zich kriskras door de Queen-story heen, op zoek naar de ultieme betekenis van deze legendarische band voor de popmuziek en voor henzelf. Het belooft een onvergetelijke en spectaculaire avond te worden.

Rode draad

Leo Blokhuis (1961) maakte de opkomst van Queen ‘live’ mee, terwijl Roel van Velzen (1978) de groep pas na het overlijden van Freddie Mercury echt ontdekte. Samen gaan ze op zoek naar het 'ware verhaal'. De klassieker Bohemian Rhapsody loopt als een rode draad door de voorstelling heen en wordt door de band ontleed, waardoor de geniale compositie verklaard wordt.

Show vol grote hits

Killer Queen, Somebody To Love, Love Of My Life, We Are The Champions, We Will Rock You, Bicycle Race en vele andere hits kunnen uit volle borst meegezongen worden.

Muzikanten: Jimmy van den Nieuwenhuizen (drums), Ralf Pouw (bas), Xander Hubrecht (gitaar) en Roel van Velzen (zang & toetsen)

Voorstelling

Informatie

Deze voorstelling heeft in het verleden plaatsgevonden.

Voor onze actuele voorstellingen verwijzen wij u door naar onze agenda.

Genre Muziek
Titel Queen - A night at the Theatre
Uitvoerder Roel van Velzen & Leo Blokhuis
Datum Zaterdag 17-03-2018
Locatie Theaterzaal
Aanvang 20:15 uur
Eindtijd 22:45 uur