Theater

Polderman tiert welig

Katinka Polderman

Al ruim tien jaar is droogkloot Polderman één van de best bewaarde geheimen van de Nederlandse theaters. Toch maakte ze al vier voorstellingen vol vrolijk cynisme, subtiele lompheid, doortimmerde liedjes en hilarische oneliners. En Polderman tiert welig voort, ook in dit vijfde programma. Niet met stemverheffingen en schreeuwerij, maar met krulletters, goed gerijmde liedjes en vakkundig afgewogen woorden. Want áls Polderman tiert, dan tiert ze welig.

Haar vijfde theatershow Polderman tiert welig gaat over terrorisme, vluchtelingen, de drang naar veiligheid, hekjes en verkeersborden en babyboomers, maar ook over het moederschap. "Ik kom nergens meer aan toe. Ik ben blij dat ik er vanavond even uit ben", schertst de 36-jarige moeder op het podium over de komst van haar eersteling.

In deze voorstelling met een bingomolen, een stapel liedjes en vrolijke Japanse muziek is niets zeker, behalve dat het toeval een grote rol speelt.

Over Katinka
'Katinka staat bekend om haar 'kenmerkende onderkoelde humor’ en haar soms gevoelige, soms hilarische, maar altijd virtuoze liedjes.' - Telegraaf
'Polderman behoort tot de besten in het liedjesvak.' - NRC
'Het is engagement met een kwinkslag, maatschappijkritiek met het vingertje omlaag' - Parool, ****

Voorstelling

Informatie

Deze voorstelling heeft in het verleden plaatsgevonden.

Voor onze actuele voorstellingen verwijzen wij u door naar onze agenda.

Genre Cabaret & Comedy
Titel Polderman tiert welig
Uitvoerder Katinka Polderman
Datum Donderdag 19-10-2017
Locatie Theaterzaal
Aanvang 20:15 uur
Eindtijd 21:45 uur