Theater

Opslaan Als

Eva Crutzen

Eva heeft het allemaal. Behalve rust dan. Of stilte. Of tijd. Hoe kun je dingen verwerken als alles maar doorgaat? En waarom onthoud je wel alle telefoonnummers, die je ooit hebt gehad, maar vergeet je de geur van iemand die er niet meer is?

In Opslaan Als laat Eva Crutzen de gekte toe. Ze speelt uiteenlopende personages en gaat muzikaal los. Zo biedt ze antwoorden, waar wij de rest van ons leven op kunnen bouwen. Óf ze laat ons in verwarring achter…

Over Eva
Van een belofte of aanstormend talent kunnen we na haar tweede avondvullende voorstelling Spiritus eigenlijk niet meer spreken. Iedereen is het erover eens: om Eva Crutzen kunt u niet meer heen. Haar talent wordt in alle kranten geroemd en bezoekers van haar voorstellingen zijn regelmatig 'blown away' door deze cabaretière, die met niemand te vergelijken is.

De pers over Eva Crutzen
Onbeschaamde Eva Crutzen nestelt zich definitief in kopgroep Nederlands cabaret - AD (*****)

Flitsende Eva Crutzen zet fantastisch stuntelige types neer. (…) Ze is een van de meest getalenteerde cabaretiers van haar generatie." - NRC (*****)

Geslaagd voorbeeld van cabaret als persoonlijkheidskunst. Stevige songs, persoonlijke verhalen en komische types wisselen elkaar in hoog tempo af - Theaterkrant (****)

Verrassend, modern vormgegeven en energiek gespeeld. Zo zien we haar cabaret het liefst - Volkskrant (***)

Voorstelling

Informatie

Deze voorstelling heeft in het verleden plaatsgevonden.

Voor onze actuele voorstellingen verwijzen wij u door naar onze agenda.

Genre Cabaret & Comedy
Titel Opslaan Als
Uitvoerder Eva Crutzen
Datum Donderdag 24-05-2018
Locatie Theaterzaal
Aanvang 20:15 uur
Eindtijd 21:45 uur