Theater

Om alles!

Richard Groenendijk

Richard Groenendijk wordt beschreven als één van de meest getalenteerde en complete theaterpersoonlijkheden van Nederland. Na een uitstapje met een orkest, verschillende tv-programma’s, waaronder zijn eigen zaterdagavondshow bij RTL4, is Richard Groenendijk weer terug waar hij hoort; op het toneel met een splinternieuwe eigen cabaretvoorstelling.

In Om alles! zien we Groenendijk als vanouds van z’n scherpste, grappigste, persoonlijkste en meest ad-remme kant. Ruim anderhalf uur lang een aaneenschakeling van hilarische verhalen, opzienbarende ontboezemingen en niet te versmaden typeringen. Richard maakt een hoop kabaal, heeft een grote mond, maar een klein hartje. Hij ontziet niets of niemand en zeker ook zichzelf niet.

Zoals het Parool schreef: ‘Intens geestig, maar ook met een warm hart.’ Zijn conference over het Rotterdamse hondje Tebbie is inmiddels een nationaal begrip en zijn vorige cabaretvoorstelling Met de mantel der liefde werd betiteld als één van de beste voorstellingen van de afgelopen jaren. Als het aan Groenendijk ligt doet hij er met deze show nog een schepje bovenop. Zorg ervoor dat u deze man niet mist. Om Richard. Om z’n verhaal. Om alles!

Voorstelling

Informatie

Deze voorstelling heeft in het verleden plaatsgevonden.

Voor onze actuele voorstellingen verwijzen wij u door naar onze agenda.

Genre Cabaret & Comedy
Titel Om alles!
Uitvoerder Richard Groenendijk
Datum Woensdag 17-01-2018
Locatie Theaterzaal
Aanvang 20:15 uur
Eindtijd 21:55 uur