Theater

Magie

Yentl en de Boer

Wanneer maak je nou echt iets bijzonders mee? Ja, toen je een baby was. Toen hing er zo'n knuffel boven je bed, waar muziek uitkwam als je aan het touwtje trok. Dat was genoeg voor urenlange verwondering. Maar tegenwoordig… Je dagen trekken als een monotone massa aan je voorbij. Laatst at iemand een appel met klokkenhuis en al op. Daar voelde je wel wat bij. Maar dat er echt iets uitzonderlijks gebeurt? Zo’n moment, dat alles samenkomt, de optelsom meer is dan de delen…? Je schenkt jezelf nog een glas rode wijn in, morst op het kleed en stoot je elleboog. Je wilt nou eindelijk wel iets meemaken. Iets, dat je even optilt boven het alledaagse. Noem het Magie.U kunt Yentl en de Boer kennen van hun muzikale bijdrage aan RTL Late Night en Opium TV. Of van hun liedjes, op de radio, van Frits Spits of via-via. Pers en publiek prijzen hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie. Niet voor niks ontving het cabaretduo de prestigieuze Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied (Ik heb een man gekend). Afgelopen seizoen kregen ze louter lovende recensies voor hun concerttournee Yentl en de Boer in Concert, de opmaat naar dit tweede cabaretprogramma. Magie is de volgende stap in de grote Yentl en de Boer saga: nieuwe liedjes, gecombineerd met bizarre verhalen en personages.


De pers over Yentl en de Boer Magie
'uitstekende balans (...) tussen grappig en vertederend' - NRC (****)


'...een show die het onmiskenbare authentieke talent van Yentl en De Boer vet onderstreept' - AD (****)

'De scènes zijn afwisselend absurd, wrang, onsmakelijk, onverwacht hard en pijnlijk – en daardoor zeer komisch' - De Volkskrant  (****)

‘een aaneenschakeling van pareltjes van liedjes, zowel qua uitvoering, tekst als inhoud.’ - Telegraaf (****)


Deze voorstelling maakt onderdeel uit van de Damesdeal (6 voorstellingen voor € 90,00). Helaas is het maximum aantal plaatsen voor dit speciale pakket bereikt; daarmee is de Damesdeal uitverkocht. U kunt uiteraard nog wel losse tickets reserveren voor deze voorstelling.

Voorstelling

Informatie

Voorverkoop € 22.00 (excl. € 1,85 ticketkosten)

Genre Cabaret & Comedy
Titel Magie
Uitvoerder Yentl en de Boer
Datum Donderdag 02-05-2019
Locatie Theaterzaal
Aanvang 20:15 uur
Eindtijd 21:35 uur