Theater

Macca: The Paul McCartney Story

Emanuele Angeletti & band

Bijna vijftig jaar aan muzikale hoogtepunten uit het leven van poplegende Paul McCartney passeren de revue in de avondvullende theatershow Macca: The Paul McCartney Story. Met in de hoofdrol Emanuele Angeletti, bekend van de spraakmakende West End musical Let it be. Angeletti vertolkt het popfenomeen zó authentiek, dat u zich bij een concert van de echte McCartney waant. Hij leerde als rechtshandige zelfs linkshandig bas spelen om de popster zo natuurgetrouw mogelijk neer te zetten.

Een theatershow die zijn gelijke niet kent, met authentieke kostuums uit de hoogtijdagen van McCartney en The Beatles en een ijzersterke cast van West End musicalsterren als John Brosnan en Luke Roberts. Emanuele Angeletti en zijn cast zijn de perfecte artiesten om de solocarrière van één van de meest iconische popartiesten aller tijden voor het voetlicht te brengen.

De eerste helft van de show is een authentieke remake van de legendarische concerttour Wings Over the World in 1975 en 1976. Het toneel, de kostuums, de sound, alle details kloppen. In het tweede deel van het concert worden de solohits van McCartney en favorieten uit het Beatles-tijdperk afgestoft. Ervaar het drama van Live and let die, het pathos van No more lonely nights en de nostalgie van Band on the run.

Beleef het muzikale leven van Paul McCartney in een tijdreis die voert van 2016 naar 1970. Een unieke ode aan een popheld, door een meesterlijk artiest die zich tot in detail de kneepjes heeft eigen gemaakt waarmee McCartney zijn publiek bespeelde.

Voorstelling

Informatie

Deze voorstelling heeft in het verleden plaatsgevonden.

Voor onze actuele voorstellingen verwijzen wij u door naar onze agenda.

Genre Muziek
Titel Macca: The Paul McCartney Story
Uitvoerder Emanuele Angeletti & band
Datum Vrijdag 02-02-2018
Locatie Theaterzaal
Aanvang 20:15 uur
Eindtijd 22:05 uur