Theater

Kruistocht in Spijkerbroek (7+) - Nat. Jeugd Musical Theater

Nationaal Jeugd Musical Theater

Deze voorstelling is onderdeel van het Nationaal Theaterweekend . Een weekend voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! Iedereen is tijdens het Theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. 

Hele generaties groeiden op met Thea Beckmans Kruistocht in spijkerbroek. Ook op de makers maakte het boek een onuitwisbare indruk. Kruistocht. Heilige oorlog. Twintig jaar geleden lagen deze begrippen ver achter ons. Maar sinds elf september lopen wij in onze moderne spijkerbroek nieuwe kruistochten. En wie weet wat de toekomst brengt? Als Beckman haar boek nu had geschreven, wie zou dan haar hoofdpersoon zijn? Een geradicaliseerde jongen uit Amsterdam-West? Het kind van een boze PVV-stemmer? Kruistocht bekijkt Beckmans boek vanuit deze tijd. Een voorstelling over moed, vriendschap, kuddegedrag en de grote strijd tussen Oost en West.

Recensies
''Ik zal nooit meer op dezelfde manier naar het journaal kijken.'' Anne, 14 jaar
''Ik ben er nog steeds over aan het nadenken.'' Bezoeker Den Haag, 15 jaar
''Op een grappige manier gaat het over iets heel interessants en belangrijks.'' Bezoeker Den Haag, 14 jaar

Middelseeuwse spellen
Na afloop van de voorstelling is er van-al-les te beleven in onze foyer. Zo dagen we je uit om deel te nemen aan onze Middeleeuwse spelen. En hoe leuk is het om naar huis te gaan met een coole glittertattoo?

Voorstelling

Informatie

Voorverkoop € 8.00 (excl. € 1,85 ticketkosten)

Genre Jeugd & Familie
Titel Kruistocht in Spijkerbroek (7+) - Nat. Jeugd Musical Theater
Uitvoerder Nationaal Jeugd Musical Theater
Datum Zondag 27-01-2019
Locatie Theaterzaal
Aanvang 14:30 uur
Eindtijd 16:50 uur