Theater

Klimmen naar Kruishoogte

Tosca Niterink & Anita Janssen

Ondanks aangeboren wandelschuwheid, rugzakallergie en chronische vrees voor afritsbroeken, maakte het dappere duo Tosca Niterink & Anita Janssen een voettocht van maar liefst 1.100 kilometer, dwars door Spanje. Het publiek loopt met de dames mee van Granada naar Santiago de Compostella. Wandelvreugde wordt in rap tempo afgewisseld met mateloze ergernis (vooral aan de medepelgrims!), heuse vechtpartijen en verrassende ontmoetingen met schele nonnen en potloodventers.

Over Tosca Niterink en Anita Janssen

Tosca Niterink werd bekend vanwege haar rol als Thea in de legendarische VPRO-televisieserie Theo & Thea. Met Arjan Ederveen maakte zij eveneens de veelgeprezen cursus Kreatief met Kurk, alsmede het onvergetelijke Borreltijd. Nu is Tosca vooral schrijfster met boeken als Klimmen naar Kruishoogte en De Vergeetclub als succesvolle voorbeelden. Ze is tevens columniste voor NRC Handelsblad en Het Parool.

Anita Janssen werkt als fotograaf voor de achterpagina van het NRC Handelsblad, is interviewer voor Het Parool en documentairemaker/camerajournalist voor diverse opdrachtgevers.

Voorstelling

Informatie

Voorverkoop € 17.00 (excl. € 1,85 ticketkosten)

Genre Cabaret & Comedy
Titel Klimmen naar Kruishoogte
Uitvoerder Tosca Niterink & Anita Janssen
Datum Woensdag 20-03-2019
Locatie Kleine zaal
Aanvang 20:30 uur
Eindtijd 22:20 uur