Theater

Johnny Cash at Folsom Prison

Def Americans

Johnny Cash at Folsom Prison (1968) is een van de meest geroemde live albums uit de muziekgeschiedenis. Terwijl de hippie beweging zijn hoogtepunt beleefde, bracht Cash deze ruwe en rauwe registratie uit van een optreden in de Folsom gevangenis. Na de legendarische woorden Hello, I’m Johnny Cash, was het onthaal oorverdovend. Cash werkte zich na zijn signature song Folsom Prison blues door een opzwepende, melancholische, provocerende en rebelse set.

Vijftig jaar later brengt Def Americans Johnny Cash Tribute het legendarische gevangenisconcert van The Man in Black naar de Nederlandse podia. De songs die The Man in Black zelf met zoveel liefde en overtuiging wist te brengen worden nieuw leven ingeblazen door de Def Americans Johnny Cash Tribute. Als geen ander weten deze Brabanders meer dan vijftig jaar na de eerste hits van Johnny Cash de swing, sfeer en rebellie van een optreden van deze legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed te raken.

Deze voorstelling maakt onderdeel uit van de Tribute serie. U kiest uit 8 shows 4 voorstellingen voor €70,00. Alle serieplaatsen voor Johnny Cash zijn helaas al uitverkocht. Bekijk hier de andere shows uit de Tribute serie.

Voorstelling

Informatie

Deze voorstelling heeft in het verleden plaatsgevonden.

Voor onze actuele voorstellingen verwijzen wij u door naar onze agenda.

Genre Muziek
Titel Johnny Cash at Folsom Prison
Uitvoerder Def Americans
Datum Vrijdag 02-11-2018
Locatie Theaterzaal
Aanvang 20:15 uur
Eindtijd 22:05 uur