Theater

Het Vijfde Couplet (6+)

VET! Kindercabaret

VET grappige sketches en liedjes over zeer herkenbare situaties waar je samen met je ouders hard om kunt lachen! Hilarisch, brutaal, energiek en soms absurd. Typetjes, grappen en visuele effecten. Dat is VET! Kindercabaret.

Het Vijfde Couplet gaat over lastige ouders aan tafel, spelletjes met zelf bedachte regels, giechelende verliefdheid, bizarre traktaties en een lesje zwemmen zonder handen... Zijn Sjamke, Jantijn en Nellerike echte kampeerhelden? Hoe goed is hun Spaans? En wie heeft de mooiste bakfiets? Bij VET! kindercabaret kun je hard lachen om je ouders en om jezelf! Echt cabaret dus, maar dan voor iedereen vanaf 6 jaar. Met VETte humor en swingende liedjes die nog lang in je hoofd blijven zitten!


Houdt u er rekening mee dat het zicht voor kinderen op de eerste rij minder kan zijn?

KinderSnackBuffet
Maak het theaterbezoek met uw (klein)kinderen nog leuker! Geniet na de Jeugd & Familie voorstelling met het hele gezin van het KinderSnackBuffet in de foyer. Met frietjes, snacks, groenten, appelmoes en ranja voor € 5,- per persoon. Kies tijdens het (online) boeken van deze voorstelling voor het arrangement KinderSnackBuffet of reserveer via het Informatiepunt, dan kunt u zeker aanschuiven.

Voorstelling

Informatie

Voorverkoop € 16.00 (excl. € 1,85 ticketkosten)

Genre Jeugd & Familie
Titel Het Vijfde Couplet (6+)
Uitvoerder VET! Kindercabaret
Datum Zondag 28-04-2019
Locatie Theaterzaal
Aanvang 14:30 uur
Eindtijd 15:40 uur