Theater

Expeditie Eiland

Jelka van Houten/Renée van Wegberg, Ferry Doedens, Lone van Roosendaal e.a.

Drie compleet verschillende gezinnen gaan op jacht naar hun geluk door zich op te geven als kandidaat voor het splinternieuwe televisieprogramma Expeditie Eiland. Het volkse gezin Ten Kate, het wat omhooggevallen gezin Van Stirum-Vinkesteijn en het wat ingedutte gezin Kuipers. Drie compleet verschillende gezinnen, die elkaar thuis waarschijnlijk nooit een blik waardig zouden gunnen, zijn op dit eiland tot elkaar veroordeeld. Ze leggen allemaal hun lot in handen van presentator Ruud Salomons .

Aanvankelijk is iedereen gericht op de winst. De hoofdprijs is dan ook niet misselijk: de winnaar wint het eiland en een geldbedrag van 1 miljoen euro! In een wirwar van beproevingen, opdrachten en een karig eilandleven bevinden de kandidaten zich in steeds vreemdere situaties. Zeker als blijkt dat tijdens Expeditie Eiland in ieder gezin afzonderlijk ook nog het een en ander uitgevochten dient te worden. Als de beproevingen en opdrachten die Ruud zijn kandidaten laat ondernemen zo bizar worden, dat niemand in Expeditie Eiland zijn leven nog zeker is, vliegt alles uit de bocht.

Zit iedereen er wel met hetzelfde motief? Hoe lang kan presentator Ruud de regie houden over het spel? Wat is een prijs die een leven lang geluk kan betekenen je waard, als je tijdens het spel degene waar je het meest van houdt kunt verliezen? Voor ze het weten hebben de kandidaten elkaar harder nodig dan ooit. Expeditie Eiland is een spannende en schurende komische musical met een vette knipoog naar Expeditie Robinson.

Deze voorstelling maakt onderdeel uit van de Damesdeal (6 voorstellingen voor € 90,00). Helaas is het maximum aantal plaatsen voor dit speciale pakket bereikt; daarmee is de Damesdeal uitverkocht. U kunt uiteraard nog wel losse tickets reserveren voor deze voorstelling.

Deze voorstelling is ook te zien op 22 februari om 20:15 uur.

Klik hier om te reserveren voor de voorstelling op 22 februari.

Voorstelling

Informatie

Voorverkoop € 42.50 (excl. € 1,85 ticketkosten)

Genre Musical
Titel Expeditie Eiland
Uitvoerder Jelka van Houten/Renée van Wegberg, Ferry Doedens, Lone van Roosendaal e.a.
Datum Donderdag 21-02-2019
Locatie Theaterzaal
Aanvang 20:15 uur
Eindtijd 22:35 uur