Theater

ElvisClassics Meets Bouke

Bouke, de ElvisMatters Band én 80koppig orkest

Het is inmiddels meer dan 40 jaar geleden dat Elvis op zijn landgoed Graceland overleed. Zijn muziek leeft echter tot op de dag van vandaag voort. Er is geen artiest die meer tot de verbeelding spreekt dan Elvis Presley. Eigenhandig veranderde hij de muziekwereld en ook vandaag nog is hij een inspiratiebron voor vele muzikanten. Zijn muziek is gekend bij jong en oud en heeft nog evenveel kracht als toen Elvis zelf zijn songs opnam.

Op 27 mei 2018 zal de muziek van Elvis klinken zoals Elvis deze het liefs bracht, live en met een groot orkest.ElvisClassics meets Bouke laat je genieten van de allermooiste Elvis songs gebracht door Bouke, samen met zijn ijzersterke live band, backing vocals en met een groot orkest. Ruim TACHTIG muzikanten brengen op het podium van theater Markant een onvergetelijke ode aan de King.

Bouke stond vorig jaar nog op het podium van Graceland (USA) tijdens de grootse Elvis herdenking. Hij heeft de afgelopen jaren meer dan eens bewezen de songs van Elvis als geen ander te kunnen brengen. Sluit je ogen en laat je meenemen naar de grote Elvis shows in Las Vegas.

Deze show is eenmalig te zien in Nederland!

Buffet
Speciaal voor dit concert serveren wij in onze foyer een heerlijk dinerbuffet met visstoof op Zuid-Amerikaanse wijze, kipsaté met pindasaus, atjar en kroepoek, gegrilde procureur lapjes met chimmichurri, shakshuka, gegrilde groenten, gekruide rijst, aardappelgratin, gebakken aardappeltjes, diverse salades, stokbrood met room- en kruidenboter. U betaalt hiervoor slechts € 18,50.

U reserveert dit door het arrangement te selecteren bij 'Extra'.


Voorstelling

Informatie

Deze voorstelling heeft in het verleden plaatsgevonden.

Voor onze actuele voorstellingen verwijzen wij u door naar onze agenda.

Genre Muziek
Titel ElvisClassics Meets Bouke
Uitvoerder Bouke, de ElvisMatters Band én 80koppig orkest
Datum Zondag 27-05-2018
Locatie Theaterzaal
Aanvang 20:15 uur