Theater

Eindejaars Songference 2017 (try-out)

The Originals

The Originals spelen alles, maar dan ook echt álles. Met hun interactieve show verovert de band al jarenlang ieders muzikale hart via de radio, op festivals en feesten. En dat is precies wat ze vanaf nu ook in de Nederlandse theaters gaan doen!

In de Eindejaars Songference 2017 blikken The Originals muzikaal terug op het afgelopen jaar, want in elke gebeurtenis zit muziek. De band zet de meest opvallende gebeurtenissen uit het nieuws, de sport en de politiek ter plekke om in een hitje. Ook persoonlijke hoogtepunten van het publiek komen voorbij! Aan de hand van anekdotes, korte gesprekken en muzikale dilemma's bepaalt de zaal wat de band gaat spelen. Iedere voorstelling is dus nét even anders. Tel daar hun aanstekelijke enthousiasme, eigenzinnige humor, opvallende visuals, de nodige instrumentale acrobatiek en hun stralend roze pakken bij op en voila! Een 100% interactief muzikaal spektakel is gegarandeerd! 

The Originals staan niet voor niets al jaren te boek als de meest muzikale en interactieve live act van Nederland. Ze spelen dan ook op plekken als De Vrienden Van Amstel Live, 538 Live XXL, Strandfestival ZAND, De Nijmeegse Vierdaagse, Stöppelhaene en het NOC/NSF Sportgala. Bovendien hebben de heren met 'Vraag'm'Aandag' een maandelijkse showcase in De Coen & Sander Show, live op Radio 538. 

Voorstelling

Informatie

Deze voorstelling heeft in het verleden plaatsgevonden.

Voor onze actuele voorstellingen verwijzen wij u door naar onze agenda.

Genre Muziek
Titel Eindejaars Songference 2017 (try-out)
Uitvoerder The Originals
Datum Donderdag 26-10-2017
Locatie Theaterzaal
Aanvang 20:15 uur
Eindtijd 22:35 uur