Theater

Dummie de Mummie (6+)

Rick Engelkes Producties

Stel je voor: je heet Goos Guts, je wordt op school altijd als laatste gekozen met gym en je leest liever dan dat je voetbalt. Je woont in het saaiste dorp van de wereld, tot je op een dag je slaapkamer binnenloopt en je iets vies ruikt. Je kijkt rond en ziet een mummie in je bed liggen. Een kleine mummie van vierduizend jaar oud, die niet alleen springlevend en nieuwsgierig is, maar ook helemaal alleen. Wat doe je dan?

Dummie de mummie is een Nederlandse kinderboekenserie, geschreven door Tosca Menten. Het eerste boek, Dummie de mummie en de gouden scarabee, verscheen in 2009. Sindsdien verscheen er ieder jaar een nieuw boek over Dummie, Goos en Klaas. De boeken werden meermaals bekroond en in de serie zijn al ruim 300.000 boeken verkocht. Er zijn twee succesvolle films gemaakt, een derde is in de maak. Dus een theatervoorstelling kon niet uitblijven!

Dummie de mummie is een nieuwe familiemusical van Rick Engelkes Producties.


Entreeprijzen

€ 18,50 voor volwassenen (excl. € 1,50 ticketkosten per ticket, exclusief pauze-consumptie)

€ 15,00 voor kinderen t/m 12 jaar (excl. € 1,50 ticketkosten per ticket)


Spaar bij Plus Eijkemans voor € 10,00 korting per ticket

Van zondag 7 januari tot woensdag 14 februari spaart u bij de Plus Eijkemans winkels in Uden voor korting op uw Dummie de Mummie tickets. Bij elke € 10,00 aan boodschappen ontvangt u een zegel. Is uw volle spaarkaart van 8 zegels vol? Dan ontvangt u € 10,00 korting op een ticket, de spaarkaarten zijn in te wisselen bij Plus Eijkemans. Voor meer informatie en uw spaarkaart kunt u terecht in de winkels van Plus Eijkemans.


KinderSnackBuffet
Maak het theaterbezoek met uw (klein)kinderen nog leuker! Geniet na de Jeugd & Familie-voorstelling met het hele gezin van het KinderSnackBuffet in de Foyer van Markant. Geniet van frietjes, snacks, groenten, appelmoes en ranja voor € 5,- per persoon. Kies op stap 4 van het reserveren voor het arrangement KinderSnackBuffet, zodat u zeker kunt aanschuiven.


Houdt u er rekening mee dat het zicht voor kinderen op de eerste rij minder kan zijn?

Voorstelling

Informatie

Deze voorstelling heeft in het verleden plaatsgevonden.

Voor onze actuele voorstellingen verwijzen wij u door naar onze agenda.

Genre Jeugd & Familie
Titel Dummie de Mummie (6+)
Uitvoerder Rick Engelkes Producties
Datum Donderdag 15-02-2018
Locatie Theaterzaal
Aanvang 14:00 uur