Theater

DOOR - Marcel de Groot

Marcel de Groot

Deze voorstelling is onderdeel van het Nationaal Theaterweekend . Een weekend voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! Iedereen is tijdens het Theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. 

Na de voorstellingen ‘Vaarwel, Misschien Tot Ziens’ en ‘Achter Glas’ stond Marcel de Groot als bandleider op het toneel in de musical ‘Onder De Groene Hemel’. Het is deze musical die hem weer terugbrengt bij theaterproducent Inge Bos. Zij weet Marcel te overtuigen van het nut van het schrijven van een nieuw programma en in 2016 is #HELD een feit. De reacties zijn overweldigend en inmiddels is de opvolger ‘DOOR’ een feit.

Wie ‘A’ zegt is vertrokken! Die hobbel op de weg? Dat zal een beer geweest zijn, niet gezien. Altijd charmant, koele humor en een donkerbruine stem. Wat lichtvoetiger dan voorheen, toch indringend, mysterieus en immer oprecht. Nu met Bart de Ruiter op diverse bassen en andere snaardingen. Technisch weer ondersteund door Edwin Smets en Maarten Verheggen. Regie wederom in de handen van Eva Bauknecht.

Markant Talentstage
Na afloop van de voorstelling geniet u van regionaal, muzikaal talent in onze foyer. Wil jij nu zelf het Markant Talentstage betreden? Dat kan! Stuur een mailtje met een filmpje op geluidsfragment van jouw muzikale talent naar actie@markantuden.nl. Solo of met een band, alles is mogelijk!

Maak u avond uit compleet met een diner in restaurant Cusco
Combineer uw bezoek aan Markant met een heerlijk Zuid-Amerikaans diner bij restaurant Cusco. Speciaal voor theaterbezoekers serveert Cusco een twee- of driegangenmenu, wekelijks samengesteld door de chefs.
Tweegangenmenu € 23,50 | Driegangenmenu € 26,50
Reserveer via de website of 0413-264588.

Voorstelling

Informatie

Voorverkoop € 10.00 (excl. € 1,85 ticketkosten)

Genre Muziek
Titel DOOR - Marcel de Groot
Uitvoerder Marcel de Groot
Datum Vrijdag 25-01-2019
Locatie Theaterzaal
Aanvang 20:15 uur
Eindtijd 21:35 uur