Theater

De Waarheid

Huub Stapel, Johanna ter Steege e.a.

De Waarheid is een voorstelling over twee ontrouwe stellen - gespeeld door Huub Stapel, Johanna ter Steege, Nanette Edens en Ruurt De Maesschalck - die ons laat nadenken over de waarheid: brengt het verlichting of juist niet?

Michel heeft een affaire met Alice, de vrouw van zijn beste vriend. Alice wordt verteerd door twijfel en schuldgevoel en wil alles opbiechten, maar Michel kan heel goed leven met grote leugens. Tijdens hun stiekeme weekend in Bordeaux komt de grote, hilarische, maar ook pijnlijke confrontatie: moeten ze nu de rest van hun leven liegen tegen hun partners, kiezen ze voor elkaar of krabbelen ze terug?

De Waarheid
is een originele komedie over liefde, lust en ontrouw tussen twee bevriende stellen. We zien het dilemma van de knellende banden van de huwelijkse trouw haarscherp. Natuurlijk vinden we eerlijk en oprecht zijn tegen onze partner en beste vrienden het belangrijkste wat er is, maar wat doen we als de lust en de passie nog net iets sterker zijn?

Na het bejubelde stuk De Vader, over de ziekte Alzheimer, kunnen we opnieuw genieten van een toneelstuk van Florian Zeller. Deze in Parijs geboren roman- en toneelschrijver is één van de meest getalenteerde, hedendaagse schrijvers en heeft met zijn theatervoorstellingen al verschillende belangrijke toneelprijzen op zijn naam staan.

Voorstelling

Informatie

Voorverkoop € 33.00 (excl. € 1,85 ticketkosten)

Genre Toneel
Titel De Waarheid
Uitvoerder Huub Stapel, Johanna ter Steege e.a.
Datum Zaterdag 20-04-2019
Locatie Theaterzaal
Aanvang 20:15 uur
Eindtijd 21:55 uur