Theater

De Reservebelgen (dernière)

Pater Moeskroen

Alé! De mannen van Pater Moeskroen zijn terug, ditmaal mét identiteitscrisis. De geneugten van de wielersport, trappisten en friet met zure mayo hebben een vurige wens bij de heren losgemaakt: Belg worden!

Met een kolossale bepakking aan instrumenten gaan de goedgemutste multi-instrumentalisten op zoek naar het beloofde land: Vlaanderen. In de voorstelling De Reservebelgen ondergaan de Paters een inburgeringscursus om de status van Belg te bereiken. Staat u deze bourgondiërs bij in deze feel-good-folk voorstelling vol nieuwe Pater Moeskroen liederen?  

Of ze hun doel bereiken, beslissen we na de afterparty in de foyer. Pater Moeskroen zwaait u aldaar uit met een bloemlezing uit de hits van weleer en zorgt ervoor dat de wegen vrolijk en voldaan scheiden; het publiek naar huis, de Paters naar Vlaanderen?

Over Pater Moeskroen
De heren stonden aan de wieg van krakers als Joost, Laat Maar Waaien, Dansen en Hela Hola. En wie herinnert zich niet Roodkapje?! Aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades; Pater Moeskroen brengt het met een karrenvracht aan instrumenten! Live is de band een ware sensatie voor oor en oog, vol herkenning voor jong en oud.

Voorstelling

Informatie

Voorverkoop € 24.00 (excl. € 1,85 ticketkosten)

Genre Muziek
Titel De Reservebelgen (dernière)
Uitvoerder Pater Moeskroen
Datum Zaterdag 11-05-2019
Locatie Theaterzaal
Aanvang 20:15 uur