Theater

De Lief en Leed Tour

Eric van Sauers

Hij was al gepokt en gemazeld in het comedycollectief Comedytrain toen hij vanaf de jaren negentig met zijn cabaretvoorstellingen de theaters veroverde. In zijn nieuwe show De Lief en Leed Tour excelleert Van Sauers in een stijl die rauw en ruw is, oprecht en ongelooflijk grappig. Hij heeft zich inmiddels ontpopt als een van de beste verhalenvertellers van dit moment. Zijn verhalen zijn hilarisch, ze schuren, ontroeren en zijn soms ook gevaarlijk. Niet zelden zult u ze nooit van uw leven vergeten.

Eric van Sauers: “We verliezen onszelf in het kleine, om het grote te ontlopen.”

Over Eric

Eric van Sauers is bij het grote publiek bekend als acteur, onder andere in de tv-serie Smeris en films als Hart Beat en Doodslag. Tevens was hij eindredacteur en regisseur van het satirische televisieprogramma Dit was het nieuws.

Na het zeer succesvolle en fascinerende programma Ontroert komt van Sauers nu om met liefde het leed te delen. Komisch. Meeslepend. Urgent. Comedy recht uit het hart.

De pers over Lief en Leed

“Met zijn sterkte mimiek en een geweldig gevoel voor timing is het nog altijd zijn grote kracht om alledaags leed, van stapels handdoeken tot de flessenautomaat, te verheffen tot iets enorm grappigs".  - Telegraaf

“Van Sauers is zoals altijd de licht cynische, geestige beschouwer, die expressief kan vertellen en moeiteloos schakelt tussen stoere macho en gevoelige jongen". - NRC:

“Van Sauers is troostend en realistisch en gebruikt de tijd als veroorzaker van menselijk leed. Het leed dat sterfelijkheid heet.” - Cabaret.nl

Voorstelling

Informatie

Deze voorstelling heeft in het verleden plaatsgevonden.

Voor onze actuele voorstellingen verwijzen wij u door naar onze agenda.

Genre Cabaret & Comedy
Titel De Lief en Leed Tour
Uitvoerder Eric van Sauers
Datum Donderdag 05-04-2018
Locatie Kleine zaal
Aanvang 20:15 uur
Eindtijd 21:45 uur