Theater

De Lief en Leed Tour

Eric van Sauers

Hij was al gepokt en gemazeld in het comedycollectief Comedytrain toen hij vanaf de jaren negentig met zijn cabaretvoorstellingen de theaters veroverde. In zijn nieuwe show De Lief en Leed Tour excelleert Van Sauers in een stijl die rauw en ruw is, oprecht en ongelooflijk grappig. Hij heeft zich inmiddels ontpopt als een van de beste verhalenvertellers van dit moment. Zijn verhalen zijn hilarisch, ze schuren, ontroeren en zijn soms ook gevaarlijk. Niet zelden zult u ze nooit van uw leven vergeten.

Over Eric
Eric van Sauers is bij het grote publiek bekend als acteur, onder andere in de tv-serie Smeris en films als Hart Beat en Doodslag. Tevens was hij eindredacteur en regisseur van het satirische televisieprogramma Dit was het nieuws.

Na het zeer succesvolle en fascinerende programma Ontroert komt van Sauers nu om met liefde het leed te delen. Komisch. Meeslepend. Urgent. Comedy recht uit het hart.

De pers over Ontroert
‘Ontroert maakt vooral duidelijk wat een behendige en expressieve verteller Van Sauers is’ – De Volkskrant (****)
‘Eric van Sauers is terug. Nog even grappig als altijd’ - Telegraaf (****)
‘Van Sauers fulmineert tegen de moderne tijd en zijn eigen vergankelijkheid. Zuur wordt het echter nooit. Steeds is er de tedere verrassing’- Elsevier

Voorstelling

Informatie

Voorverkoop € 19.50 (excl. € 1,50 ticketkosten)

Genre Cabaret & Comedy
Titel De Lief en Leed Tour
Uitvoerder Eric van Sauers
Datum Donderdag 05-04-2018
Locatie Theaterzaal
Aanvang 20:15 uur
Eindtijd 21:45 uur