Theater

De Formule 1 Show

Olav Mol & Jack Plooij

Formule 1 is in populariteit de snelst groeiende sport van Nederland geworden. En dat mede dankzij Max Verstappen die in 2016 als eerste Nederlander een Grand Prix won. In De Formule 1 Show vertellen commentator Olav Mol en pitreporter Jack Plooij je álles over de hoogste klasse in de autosport.

Olav Mol (55) geeft al sinds 1991 commentaar bij de GP's voor NOS, RTL, SBS, Sport 1 en de laatste jaren bij Ziggo Sport. Verslaggever Jack Plooij (56) verzorgt bijdragen vanuit de pitstraat en interviewt coureurs. Nu staan ze voor het eerst in het theater om hun passie te delen. "We trakteren niet alleen op details uit de wereld van Formule 1, maar ook op anekdotes zoals het eerste interview met Michael Schumacher en de geheimen van de rijders” aldus de mannen.

Reserveren via reserveringssysteem GUTS
De reserveringen voor deze voorstelling gaan via een extern reserveringssysteem: GUTS. Dit werkt met een dynamische QR-code, waardoor 'zwarthandel' bemoeilijkt wordt. U kunt uw reservering online maken via uw pc, laptop, tablet of telefoon. Let op: om uw tickets te ontvangen dient u in het bezit te zijn van een smartphone, hierop ontvangt u namelijk de QR-code, die dient als uw toegangsbewijs.

Via de button 'reserveren' rechts op de pagina, gaat u naar de website van GUTS, waar u uw tickets kunt reserveren. Een aantal praktische zaken zijn hierbij van belang:
* U ontvangt een e-mail met de bevestiging van uw reservering. * U kunt in het systeem niet kiezen voor een stoelnummer, maar kiest een sectie.
*In de bevestiging die u 24 uur van te voren via e-mail ontvangt wordt uw stoelnummer automatisch toegewezen.
*Deze mail is niet uw toegangsbewijs. Dat is de dynamisch QR-code die u via uw smartphone ontvangt.
*Neem uw smartphone dus mee naar de voorstelling, hierop wordt de code gescand en dat is uw bewijs van toegang.
*Reserveert u voor meerdere personen, dan krijgt u 1 toegangscode. U kunt voor maximaal 8 personen reserveren.
*Betaling van deze tickets is alleen mogelijk via iDEAL.
*Heeft u vragen over uw reservering? Kijk hier voor de antwoorden op de meest gestelde vragen. Of maak gebruik van de chatfunctie van GUTS.

Voorstelling

Informatie

Deze voorstelling heeft in het verleden plaatsgevonden.

Voor onze actuele voorstellingen verwijzen wij u door naar onze agenda.

Genre Special
Titel De Formule 1 Show
Uitvoerder Olav Mol & Jack Plooij
Datum Woensdag 02-05-2018
Locatie Theaterzaal
Aanvang 20:15 uur
Eindtijd 22:05 uur