Theater

Charley de komische musical

Jon van Eerd, Marjolijn Touw e.a.

Jon van Eerd, de meester van de lach, combineert dwaze verwikkelingen, gekke fysieke capriolen en gierende dialogen met dolkomische, maar ook prachtige shownummers. Gebaseerd op de bekende komedie De Tante van Charlie schreef hij samen met West End en Broadwaycomponist Michael Reed een waanzinnig komische musical die niet eerder te zien was. Deze spetterende voorstelling komt naar u toe met een live orkest! Jon van Eerd schittert samen met Vera Mann, Anne-Mieke Ruyten, Laus Steenbeeke, Hugo Haenen, Priscilla Knetemann, Jonathan Demoor, Job Bovelander & Aimée de Pater in deze komische musical.

Als Charley (Jon van Eerd) gedwongen wordt zich voor te doen als een charmante tante, om twee jonge verliefde stellen uit de brand te helpen, komt hij er al snel achter dat hij niet echt voor vrouw in de wieg is gelegd. Zeker niet als de twee vaders hun oogje op hem ... pardon... háár laten vallen. En als het nog niet nog erger kon, arriveert zijn lang verloren liefde Ella (Anne-Mieke Ruyten) met de échte tante (Vera Mann)!

Wij beloven u een avond buikpijn van het lachen. U zult het theater schaterend verlaten en de liedjes nog lang in uw hoofd meezingen.

Deze voorstelling is ook te zien op 01 februari om 20:15 uur.
Klik hier om te reserveren voor de voorstelling op 1 februari.

Voorstelling

Informatie

Voorverkoop € 38.00 (excl. € 1,85 ticketkosten)

Genre Musical
Titel Charley de komische musical
Uitvoerder Jon van Eerd, Marjolijn Touw e.a.
Datum Donderdag 31-01-2019
Locatie Theaterzaal
Aanvang 20:15 uur
Eindtijd 22:30 uur