Theater

Bij Robèrt van Beckhoven

Robèrt van Beckhoven

De voorstelling van 14.30 uur is uitverkocht.
Mogelijk extra voorstelling van Robèrt van Beckhoven in 2020.
Zou u heel graag de voorstelling van Robèrt van Beckhoven willen bijwonen? Schrijft u zich dan zeker in voor de wachtlijst. Op deze manier kunnen we onderzoeken of we de extra voorstelling definitief in ons programma kunnen opnemen. Hartelijk dank!

Wilt u zich inschrijven voor de wachtlijst? Klik dan op de button rechts.

Nederlands bekendste Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven (o.a. bekend van Heel Holland Bakt) is, naast een bijzonder vriendelijke persoonlijkheid, ook een vakman die met zijn verhalen en anekdotes over eten en cultuur blijft boeien.

In tegenstelling tot tv, magazines en YouTube, biedt theater wel de mogelijkheid tot een extra dimensie: die van het ruiken en proeven. Robèrt, visionair op het gebied van food en in het bijzonder brood en banket, serveert u een theatrale foodexperience. Een verrassende theaterbeleving, inclusief een aantal héérlijke lekkernijen, eet dus niet te veel voor u naar het theater komt.

Entreeprijs
€ 45,00 (inclusief overheerlijke hapjes)

Helaas kunnen we geen rekening houden met allergieën tijdens deze voorstelling. Mocht u vragen hebben kunt u contact opnemen met het Informatiepunt, tel. 0413 25 61 10 of via e-mail: informatiepunt@markantuden.nl.

Voorstelling

Informatie

Deze voorstelling heeft in het verleden plaatsgevonden.

Voor onze actuele voorstellingen verwijzen wij u door naar onze agenda.

Genre Special
Titel Bij Robèrt van Beckhoven
Uitvoerder Robèrt van Beckhoven
Datum Zondag 03-02-2019
Locatie Theaterzaal
Aanvang 14:30 uur
Eindtijd 16:20 uur