Theater

Benefiet Concert Alpe d’HuZes

Teams Rabobank Uden-Veghel

Een benefietconcert voor Alpe D'HuZes op inititatief van Rabobank Uden-Veghel.

Line-up
Een keur aan regionale en nationale bekende artiesten komen voorbij tijdens dit geweldige concert. De line-up wordt binnenkort bekend gemaakt.

Entreeprijzen
€ 15,00 voor volwassenen
€   7,50 voor kinderen t/m 12 jaar

Wat is Alpe d’HuZes?
Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend onder het motto ’opgeven is geen optie’ op een dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker.

Motivatie Rabobank Uden Veghel
Rabobank Uden Veghel is meer dan een bank. Het is een groep collega's die dagelijks zorgen voor een goede dienstverlening maar daarbij de samenleving een warm hart toe dragen. Zich inzetten voor maatschappelijke vraagstukken en mensen een hart onder de riem steken. In de samenleving, maar ook binnen het bedrijf heeft kanker impact. Zien we mensen strijden tegen deze vreselijke ziekte. Kanker moet verworden tot een chronische ziekte. Daar wil Rabobank Uden Veghel graag aan bijdragen naast het feit dat ze gezonde voeding en gezond bewegen erg belangrijk vindt en op alle fronten stimuleert binnen en buiten het bedrijf. Het is de derde keer dat de groep collega's deelneemt. Steeds met een vaste kern en nieuwe collega's die besmet raken met het Alpe d'Huzes virus. Ook voor Rabobank Uden Veghel is opgeven geen optie!

Voorstelling

Informatie

Voorverkoop € 15.00 (excl. € 1,50 ticketkosten)

Genre Muziek
Titel Benefiet Concert Alpe d’HuZes
Uitvoerder Teams Rabobank Uden-Veghel
Datum Zondag 18-03-2018
Locatie Theaterzaal
Aanvang 14:00 uur
Eindtijd 16:15 uur