Theater

Benefiet Concert Alpe d’HuZes

Teams Rabobank Uden-Veghel

Kom meeswingen met het geweldige benefietconcert voor Alpe D'HuZes op initiatief van Rabobank Uden-Veghel.

Line-up
Een keur aan regionale lokale helden komt voorbij tijdens dit concert:

Koor karakter
JB DanceJ
Joyce vd Sangen + Leerlingen Muziekfabriek D-joiz
Jolanda Derks
Kunst & CO
Popkoor Zipp

Geniet van heel veel verschillende, leuke en gezellige activiteiten in de Grote Foyer. Probeer bijvoorbeeld eens de Alp op te fietsen! Voor de kinderen zijn er leuke activiteiten zoals schminken en cakejes versieren.

Het concert wordt gepresenteerd door Christel de Laat.

Entreeprijzen
€ 5,00 voor volwassenen
€ 5,00 voor kinderen t/m 12 jaar

Wat is Alpe d’HuZes?
Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend onder het motto ’opgeven is geen optie’ op een dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker.

Motivatie Rabobank Uden Veghel
Rabobank Uden Veghel is meer dan een bank. Het is een groep collega's die dagelijks zorgen voor een goede dienstverlening maar daarbij de samenleving een warm hart toe dragen. Zich inzetten voor maatschappelijke vraagstukken en mensen een hart onder de riem steken. In de samenleving, maar ook binnen het bedrijf heeft kanker impact. Zien we mensen strijden tegen deze vreselijke ziekte. Kanker moet verworden tot een chronische ziekte. Daar wil Rabobank Uden Veghel graag aan bijdragen naast het feit dat ze gezonde voeding en gezond bewegen erg belangrijk vindt en op alle fronten stimuleert binnen en buiten het bedrijf. Het is de derde keer dat de groep collega's deelneemt. Steeds met een vaste kern en nieuwe collega's die besmet raken met het Alpe d'Huzes virus. Ook voor Rabobank Uden Veghel is opgeven geen optie!

Voorstelling

Informatie

Deze voorstelling heeft in het verleden plaatsgevonden.

Voor onze actuele voorstellingen verwijzen wij u door naar onze agenda.

Genre Muziek
Titel Benefiet Concert Alpe d’HuZes
Uitvoerder Teams Rabobank Uden-Veghel
Datum Zondag 18-03-2018
Locatie Theaterzaal
Aanvang 14:00 uur
Eindtijd 16:15 uur