Theater

Assepoester (6+)

Langhout Theater

Wie kent het beroemde en prachtige verhaal van Assepoester niet? In deze bewerking van Van Langhout Theater vertrekt de vader van Assepoester op een lange reis naar het buitenland. Assepoester blijft achter met haar gemene stiefmoeder en stiefzus. Ze laten haar alle smerige klusjes in huis doen. Wanneer er een uitnodiging komt voor een feest in het paleis, verbieden haar stiefmoeder en stiefzus Assepoester om mee te gaan. Dankzij een wat onhandige fee krijgt Assepoester gelukkig tóch de kans om naar het bal te gaan. En natuurlijk loopt dit romantische sprookje voor Assepoester goed af…

Van Langhout Theater brengt het bekende sprookje met een eigen twist. Het sprookje wordt op humoristische wijze verteld en de voorstelling zit boordevol vrolijke, gezellige liedjes en schitterende kostuums. Er is na afloop van de voorstelling een Meet & Greet met de gehele cast in de foyer. Daar kunnen de kinderen samen op de foto met hun favoriete persoon of met allemaal!

Houdt u er rekening mee dat het zicht voor kinderen op de eerste rij minder kan zijn?

KinderSnackBuffet
Maak het theaterbezoek met uw (klein)kinderen nog leuker! Geniet na de jeugd & familie voorstelling met het hele gezin van het KinderSnackBuffet in de foyer van Markant. Geniet van frietjes, snacks, groenten, appelmoes en ranja voor € 5,- per persoon. Kies tijdens het (online)boeken van deze voorstelling voor het arrangement KinderSnackBuffet of reserveer via het Informatiepunt, zodat u zeker kunt aanschuiven.

Kleurplaat

Voor de leukste/mooiste kleurplaat die voor aanvang van de voorstelling wordt ingeleverd er een leuke prijs is voor de winnaar. De kleurplaat is hier te downloaden.


Voorstelling

Informatie

Deze voorstelling heeft in het verleden plaatsgevonden.

Voor onze actuele voorstellingen verwijzen wij u door naar onze agenda.

Genre Jeugd & Familie
Titel Assepoester (6+)
Uitvoerder Langhout Theater
Datum Zondag 10-02-2019
Locatie Theaterzaal
Aanvang 14:00 uur
Eindtijd 15:20 uur