Theater

A JE TO (3+)

Buurman & Buurman

Buurman en Buurman, wie kent dit dolkomische duo niet? Jarenlang bewezen de kameraden dat een goede buur inderdaad beter is dan een verre vriend. In het tv-programma Buurman & Buurman, dat door de VPRO-gids tot favoriete Villa Achterwerk-programma aller tijden werd uitgeroepen, deden de twee het gezegde al eer aan, maar in het theater doen de trouwe klussers er nog een flinke klusschep bovenop! 

Oh nee! Buurman en Buurman hebben last van mollen. Hun hele tuin gaat eraan! Dus gaan de buurmannen op mollenjacht. Geen probleem voor een buurman. Maar als blijkt dat de mollen onder hun huis zitten hebben ze wel een probleem. Of toch niet…? 

Voor de 4e maal op rij brengen cabaretier Jelle Kuiper, regisseur Bruun Kuijt (bekend van o.a. de Nijntje musicals en Hoe overleef ik...) en taalkunstenaar Ivo de Wijs (Jungleboek, Pippi zet de boel op stelten!) de Tsjechische buurmannen tot leven, ditmaal in de musical A JE TO!

Entreeprijzen 
Volwassenen € 18,50 (excl. € 1,50 ticketkosten per ticket)
T/m 12 jaar € 15,00 (excl. € 1,50 ticketkosten per ticket)

Houdt u er rekening mee dat het zicht voor kinderen op de eerste rij minder kan zijn?

KinderSnackBuffet
Maak het theaterbezoek met uw (klein)kinderen nog leuker! Geniet na de Jeugd & Familie-voorstelling met het hele gezin van het KinderSnackBuffet in de Foyer van Markant. Geniet van frietjes, snacks, groenten, appelmoes en ranja voor € 5,- per persoon. Kies bij stap 4 van het reserveren voor het arrangement KinderSnackBuffet, zodat u zeker kunt aanschuiven.

Deze voorstelling is op zaterdag 26-05 ook te zien om 14.00 uur
Klik hier om te reserveren voor de voorstelling op zaterdag 26-05 om 14.00 uur

Voorstelling

Informatie

Deze voorstelling heeft in het verleden plaatsgevonden.

Voor onze actuele voorstellingen verwijzen wij u door naar onze agenda.

Genre Jeugd & Familie
Titel A JE TO (3+)
Uitvoerder Buurman & Buurman
Datum Zaterdag 26-05-2018
Locatie Theaterzaal
Aanvang 16:00 uur
Eindtijd 17:00 uur