Theater

40UP

DJ Alex van Oostrom

Let's dance again!

Wat dacht je van een avondje ongedwongen uit je dak gaan? Heb je geen idee waar dat nu nog kan? Wij wel! Kom naar 40UP en let's dance again! Het feest van herkenning voor jou en iedereen die wel van een feestje houdt. De grootste hits van toen en nu in muziek en beeld. Disco, pop, rock ’n roll, ska of soul, alles komt voorbij. Dat is weer eens wat anders dan een avondje uit eten, filmpje pakken of een theaterbezoek. Lekker dansen, dansen en nog eens dansen tot in de late uurtjes.

Tv-producent Harry de Winter bedacht 40UP omdat hij ervan baalde dat je als 40-plusser bijna nergens meer kunt dansen. Terwijl ook hij, nog regelmatig zin had in een heerlijk avondje ‘voetjes van de vloer’. Samen met DJ Alex van Oostrom organiseerde hij een eerste 40UP avond in Paradiso Amsterdam. Eén groot succes! Al snel werden de feesten door het hele land georganiseerd en nu dus op 13 april in Uden.

Profiteer van groepskorting!
Dansen doe je nooit alleen! Kom met z'n vieren en betaal maar €12,50 voor je ticket (exclusief €1,50 ticketkosten) in plaats van €15,00.
Ons reserveringssysteem past de korting direct toe tijdens het maken van je reservering.


Tip: Maak er een complete avond uit van en kom vooraf heerlijk eten bij onze buren: Restaurant Cusco.

Voorstelling

Informatie

Deze voorstelling heeft in het verleden plaatsgevonden.

Voor onze actuele voorstellingen verwijzen wij u door naar onze agenda.

Genre Event
Titel 40UP
Uitvoerder DJ Alex van Oostrom
Datum Vrijdag 13-04-2018
Locatie Evenementenzaal
Aanvang 21:00 uur
Eindtijd 03:00 uur