Theater

't Is Nogal Fris Voor De Tijd Van Het Jaar

Trudy Labij & Frans Mulder

Cabaretier en tekstschrijver Frans Mulder bracht vorig seizoen, naast zijn werk bij theatergroep Purper, een intiem, ontroerend en zeer geestig soloprogramma, waarin hij zonder enige opsmuk vertelde over de ups, downs, tops en flops in zijn persoonlijke, maar ook professionele leven.

Trudy Labij, één van Nederlands topactrices en comédiennes én vriendin van Frans, dacht toen zij zijn solo zag: dat wil ik ook. "Want", zei zij, "ik wil al een tijdje iets anders dan alleen toneel. Ik wil iets eigens, iets met muziek, iets met een mespuntje ernst en flinke scheut absurdisme." Van het een kwam het ander, met deze unieke, eenmalige samenwerking als resultaat. Twee solo's die naadloos in elkaar overgaan.

Trudy Labij en Frans Mulder in een cabaret-, toneelvoorstelling vol humor en zelfspot. Onthutsend eerlijk en meedogenloos geestig. Terwijl ze vertellen en zingen over de levens, liefdes, ouders en carrières van beiden, vinden ze ook nog de tijd om het over het heden en de nabije toekomst te hebben. Want zoals iedereen, filosoferen ook zij er graag op los. Ze maken zich net als Jan en alleman met veel plezier kwaad over zaken waar een mens toch niks aan kan veranderen, maar goed... dan zijn ze het maar kwijt. Dan voelen ze zich weer goed. En dat alles komt samen in een serieus, doch hilarisch programma met als grondgedachte: laten we het samen doen, want… 't Is Nogal Fris Voor De Tijd Van Het Jaar… 

Voorstelling

Informatie

Voorverkoop € 23.00 (excl. € 1,85 ticketkosten)

Genre Cabaret & Comedy
Titel 't Is Nogal Fris Voor De Tijd Van Het Jaar
Uitvoerder Trudy Labij & Frans Mulder
Datum Vrijdag 31-05-2019
Locatie Theaterzaal
Aanvang 20:15 uur