Meivakantie 2023

Vier de Meivakantie met een voorstelling in Markant Uden

Meivakantie! De ideale periode om leuke dingen te ondernemen met je kinderen, gezin, partner of een vriend of vriendin. Niet alleen knus thuis, genietend van de zonnestralen of op het terras, ook gezellig binnen culturele deuren! Een bezoekje aan het theater mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Ook in de Meivakantie kan jong en oud terecht bij Markant Uden voor een heerlijke theaterbeleving. Bezoek ons theater en dompel je onder in de verhalen van de allerleukste voorstellingen.

Tijdens de theaterproductie Sinatra – Under His Skin voert Jim Bakkum niet alleen de grootste hits op, ook brengt Sergio Vyent de niet te ontbreken successen, schandalen en geheimen van Ol’ Blue Eyes. Christel de Laat gooit in Hoe dan?! op volstrekt eigen wijze dolkomische verhalen en liedjes over haar frustraties op tafel. Thomas Cammaert en Soy Kroon brengen herinneringen aan de Trompettist van Auschwitz en tijdens de oergezellige meezingavond staat het Nederlandse lied centraal.

We hebben natuurlijk ook aan de jongste theaterliefhebbers gedacht! Zij hebben een ontmoeting met het vrolijkste varkentje Peppa Pig tijdens de spetterende familievoorstelling naar het strand. Al benieuwd? Dit is slechts een greep uit alle voorstellingen in de Meivakantie!  

We staan te popelen om jullie in de Meivakantie te laten genieten van een gevarieerd aanbod van de mooiste voorstellingen. Hieronder staan onze tips voor jou! Kies een leuke voorstelling of concert uit en reserveer je tickets, zo ben je verzekerd van een leuk uitje in de meivakantie.