Route & Parkeren

Adres

Markant Uden
Markt 32
5401 GP Uden


Route

Openbaar Vervoer
Busstation Uden is op loopafstand van Markant Uden. Steek vanaf het busstation de rotonde over en loop richting Markt. Na circa 300 meter ga je rechtsaf de Markt op en vind je Markant direct aan je rechterhand. Een actueel overzicht van de dienstregeling van bussen en treinen vind je op: www.9292.nl.

Met de auto
Vanuit Amsterdam / Utrecht
Volg de A2 richting 's-Hertogenbosch en neem op het knooppunt Hintham de afslag Oss-Nijmegen. Volg daarna de A50 en neem de afslag richting Uden. In Uden volg je de bordjes 'Centrum'. Markant Uden ligt aan de Markt in het centrum van Uden, tegenover het gemeentehuis.

Vanuit Eindhoven
Volg de A50 richting Oss/Nijmegen en neem de afslag Uden. In Uden volg je de bordjes 'Centrum'. Markant Uden ligt aan de Markt in het centrum van Uden, tegenover het gemeentehuis.

Vanuit Nijmegen
Volg de A50 richting 's-Hertogenbosch en neem de afslag Uden. In Uden volg je de bordjes 'Centrum'. Markant Uden ligt aan de Markt in het centrum van Uden, tegenover het gemeentehuis.

Parkeren

Parkeren rondom Markant
Markant Uden bevindt zich in het centrum aan de Markt van Uden. Er is parkeergelegenheid in de directe omgeving, zowel aan de voorkant als aan de achterkant van het gebouw. In het centrum van Uden geldt betaald parkeren van maandag t/m zaterdag van 9.00-18.00 uur (vrijdag tot 21.00 uur). Op koopzondag geldt betaald parkeren van 12.00-17.00 uur. Een plattegrond van parkeerplaatsen in de buurt vind je hier. Meer informatie over de koopzondagen vind je op de website van Gemeente Uden.

Markant Uden beschikt ook over een eigen afgesloten parkeerterrein, deze is gelegen recht tegenover het theater. U kunt hier voor € 4,50 per keer parkeren. Wilt u hier gebruik van maken? Neem dan contact op met het Informatiepunt.