Route & Parkeren


Route

Adres
Markt 32
5401 GP Uden

Openbaar Vervoer
Busstation Uden is op loopafstand van Markant Uden. Steek vanaf het busstation de rotonde over en loop richting Markt. Na circa 300 meter ga je rechtsaf de Markt op en vind je Markant direct aan je rechterhand. Een actueel overzicht van de dienstregeling van bussen en treinen vind je op: www.9292.nl.

Met de auto
Vanuit Amsterdam / Utrecht
Volg de A2 richting 's-Hertogenbosch en neem op het knooppunt Hintham de afslag Oss-Nijmegen. Volg daarna de A50 en neem de afslag richting Uden. In Uden volg je de bordjes 'Centrum'. Markant Uden ligt aan de Markt in het centrum van Uden, tegenover het gemeentehuis.

Vanuit Eindhoven
Volg de A50 richting Oss/Nijmegen en neem de afslag Uden. In Uden volg je de bordjes 'Centrum'. Markant Uden ligt aan de Markt in het centrum van Uden, tegenover het gemeentehuis.

Vanuit Nijmegen
Volg de A50 richting 's-Hertogenbosch en neem de afslag Uden. In Uden volg je de bordjes 'Centrum'. Markant Uden ligt aan de Markt in het centrum van Uden, tegenover het gemeentehuis.

Parkeren

Parkeren rondom Markant
Markant Uden bevindt zich in het centrum aan de Markt van Uden. Er is parkeergelegenheid in de directe omgeving, zowel aan de voorkant als aan de achterkant van het gebouw. In het centrum van Uden geldt betaald parkeren van maandag t/m zaterdag van 9.00-18.00 uur (vrijdag tot 21.00 uur). Op koopzondag betaald parkeren van 12.00-17.00 uur. Een plattegrond van parkeerplaatsen in de buurt vind je hier (Markt 32, Uden). Meer informatie over de koopzondagen vind je op de website van Gemeente Uden.

Parkeren op de Markant VIP-Parkeerplaats
Je kunt voorafgaand je bezoek aan Markant Uden een parkeerplaats voor de deur reserveren. Voor maar € 4,50 per avond parkeer je je auto vanaf 17.30 uur tegenover Markant Uden (naast het Gemeentehuis) op een afgesloten terrein. De camera bij de slagboom leest het kenteken van de auto en opent na circa 10 seconden de slagboom naar het parkeerterrein. Na de reservering ontvang je een e-mail met de verdere instructies. 

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie