Privacy & Cookie

Privacy


Over ons

Wij zijn Markant Uden, podium voor theater en evenementen, gevestigd in Uden aan de Markt 32. Markant Uden bestaat uit drie onderdelen, te weten:

Holding Management Markant Uden BV

Kamer van Koophandel nummer 52314251 / BTW nummer 8503.90.321

Heven Theater Markant Exploitatie BV

Kamer van Koophandel nummer 52318109 / BTW nummer 8503.92.123

Heven EA Markant Exploitatie BV

Kamer van Koophandel nummer 52316556 / BTW nummer 8503.91.465

Deze privacyverklaring is van toepassing op alle bezoekers van onze website en/of kopers van tickets bij Markant Uden. Door gebruik te maken van onze website stem je in met ons beleid zoals neergelegd in deze privacyverklaring. Deze privacyverklaring geldt niet voor het gebruik van social media platforms van derden die via onze website benaderbaar zijn.

Hoe gaan wij om met jouw privacy?

Indien je kaarten bestelt bij Markant Uden dan is het voor het bestelproces nodig om enkele persoonlijke gegevens achter te laten. Wij van Markant Uden zijn ons ervan bewust dat je graag wilt weten welke gegevens we verzamelen, waarom we deze gegevens verzamelen en welke beveiligingen we treffen om je gegevens te waarborgen. Wij dragen verantwoordelijkheid over en hebben respect voor de privacy van onze gasten. Alle persoonlijke gegevens worden met de grootste mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd, geheel conform de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) hieraan stelt. Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen? Laat het ons dan weten via info@markantuden.nl

Waarom verwerken wij jouw persoonsgegevens?

Wij verwerken jouw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • Ter uitvoering van onze dienstverlening;
  • Je te informeren over wijzigingen in onze dienstverlening;
  • Je te informeren over de door jouw afgenomen/aangevraagd diensten;
  • Het beheer van ons klantenbestand;
  • Het (digitaal) toesturen van onze nieuwsbrief, wanneer je je hiervoor hebt ingeschreven of wanneer je deze hebt aangevraagd;
  • Eventuele wijzigingen in de voorstelling aan jou door te geven;
  • Analyseren van de bezoekers van onze website, met als doel de website te optimaliseren;
  • Analyseren van (het aankoopgedrag van) de bezoekers van onze concerten, met als doel onze diensten beter op jouw wensen aan te kunnen laten sluiten;
  • Je te informeren over overig aanbod in Markant, gebaseerd op eerdere aankopen;
  • Het werven van begunstigers;
  • Het beantwoorden van je vragen en klachten;

Wanneer je een bericht naar ons verzendt, bijvoorbeeld via e-mail of een formulier op onze website, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Ook kan het zijn dat we je in bepaalde situaties naar persoonlijke gegevens vragen. Met deze gegevens kunnen we je vraag beter beantwoorden.


Welke persoonsgegevens verwerken wij?

Wij verwerken informatie over je doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je gegevens aan ons heeft verstrekt. Deze persoonsgegevens bestaan uit:

  • Voor- en achternaam
  • Adres
  • E-mailadres
  • Geboortedatum
  • Betaalgegevens
  • Jouw bezoekhistorie
  • Jouw informatiebehoefte en communicatievoorkeuren
  • Jouw account en wachtwoord (wachtwoord wordt versleuteld opgeslagen en is niet door medewerkers in te zien)
  • Gegevens verwerkt in het kader van onze cookieverklaring
  • IP-adres
  • Dinerverkoop
  • Nieuwsbrief

 
Aan wie geven wij uw persoonsgegevens door?

Wij verkopen je persoonsgegevens niet aan derden, maar kunnen andere partijen wel daartoe toegang geven om onze dienstverlening te verbeteren. Het betreft hier:

  • Ticketmatic, de leverancier van ons kassasysteem, voor het veilig opslaan van alle gegevens van onze bezoekers en kaartaankopen;
  • Peppered, onze webbouwer, voor het mogelijk maken van kaartverkoop en het beheren van accounts op de website, het verzenden van e-mailcommunicatie en het analyseren van gebruik van de website en aankoopgedrag van onze bezoekers;
  • Google Analytics, voor het analyseren van de bezoekers en het gebruik van onze website (je IP-adres wordt hierbij geanonimiseerd);
  • Onderzoekbureaus, voor onderzoek naar en analyse van analyseren van aankoop- en bezoekgedrag;
  • CLAP regie in communicatie, voor het mogelijk maken van alle communicatie- en marketinguitingen.

Met deze partijen sluiten wij een verwerkersovereenkomst zodat ook zij net zo zorgvuldig met jouw persoonsgegevens omgaan als dat wij dat doen. Tevens verplicht een dergelijke verwerkersovereenkomst deze partijen om de door ons ter beschikking gestelde gegevens voor geen andere doeleinden en op geen andere manieren te gebruiken dan in de overeenkomst is afgesproken.

Hoe lang bewaren wij jouw persoonsgegevens?

Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot je persoonsgegevens te beperken. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot de gegevens, dat de toegang tot de gegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden. Wij bewaren je gegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is en in lijn met geldende bewaartermijnen ten aanzien van de verschillende categorieën persoonsgegevens.

Foto's en ander beeldmateriaal

Door Markant Uden worden mogelijk foto- en/of filmopnames gemaakt. Hierbij kun je mogelijk herkenbaar in beeld worden gebracht. Wij gebruiken dit beeldmateriaal alleen voor informatieve en publicitaire doeleinden. Als je het pand betreedt gaat je ermee akkoord dat wij mogelijk beeld- en/of geluidsopnamen van je maken en deze verspreiden via alle mogelijke mediavormen.

Beveiliging

Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te voorkomen.

Mogelijkheid tot inzien, aanpassing of verwijdering van uw persoonsgegevens

Wil je je persoonsgegevens inzien, laten corrigeren of verwijderen? Stuur een schriftelijk verzoek naar Markant Uden, Markt 32 5401 GP Uden t.a.v. de heer J. Wouda. Wij zullen je binnen 4 weken een overzicht geven van de gegevens die bij ons bekend zijn. Mogelijk dat wij hier kosten voor in rekening brengen. Hiervan zullen wij je alvorens op de hoogte stellen. Tot slot heeft iedere betrokkene het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, over het gebruik van persoonsgegevens bij Markant Uden.

Cookies

Gegevens die binnen komen via cookies worden overgebracht naar een eigen beveiligde server. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan onze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. Wij gebruiken enkel deze informatie om bij te houden hoe jij de website gebruikt, om rapporten over de websiteactiviteiten op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk verplicht wordt, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal je IP-adres of MAC adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. Door gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals beschreven.

Welke gegevens verzamelen wij via onze cookies?

Wij verzamelen je IP-adres en/of MAC adres, onthouden je inlognaam en wachtwoord voor een efficiënt gebruik van de website, surf- en klikgedrag, cookie identifiers, gebruik van je browser, vanaf welke pagina je op de Markant-website bent gekomen, wanneer en hoe lang je onze website bezoekt of gebruikt, welke pagina’s je bezoekt en in welke volgorde.


Cookies accepteren

Als je onze website wilt gebruiken, dan is het nodig dat je onze cookies accepteert. Dit doe je door onze cookiemelder die je op je eerste websitebezoek te accepteren of simpelweg verder te gaan op de website.


Social media

Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten op onze sociale netwerken als Facebook en LinkedIn. Deze buttons werken door middel van codes die van de social media zelf afkomstig zijn. Door middel van deze codes worden cookies geplaatst. Lees de privacyverklaring van de desbetreffende social media om te lezen wat zij met je persoonsgegevens doen die zij middels de cookies verwerken.

Cookies blokkeren of verwijderen

Je kunt er ook voor kiezen om de cookies in de cookiemelder niet te accepteren. Houd er rekening mee dat bepaalde delen niet of niet optimaal functioneren wanneer je cookies blokkeert. Daarnaast kun je alle informatie die eerder is opgeslagen (na het accepteren van cookies) via de instellingen van de browser weer verwijderen van je computer.

Privacy beleid

Met het gebruik van cookies worden persoonsgegevens verwerkt zoals je hierboven hebt kunnen lezen. In ons privacy beleid vind je meer informatie over hoe Markant met jouw gegevens omgaat.

Vragen en feedback

Wij zorgen er altijd voor dat we aan dit privacy beleid voldoen. Bij vragen over dit privacy beleid kun je contact met ons opnemen:

Markant Uden
Markt 32
5401 GP Uden
info@markantuden.nl
0413-256110

Deze pagina is voor het laatst gewijzigd op 07-03-2019