Voor Biebleden

Markant voor Biebleden

Lid van de Bieb in Uden? Heb jij even geluk! Want de Bibliotheek en Markant hebben een mooie samenwerking, waarbij Biebleden 20% korting krijgen op 4 tickets per pas op een aantal geselecteerde voorstellingen. Daarnaast organiseren we, samen met de bilbiotheek, een aantal leuke activiteiten rondom deze voorstellingen.

Onderstaand vind je de geselecteerde voorstellingen van theaterseizoen 2019-2020.
Deze worden tevens gecommuniceerd door de Bibliotheek in hun nieuwsbrieven (met actiecode voor online bestellen met korting). Op vertoon van je biebpas kun je ook bij het informatiepunt van Markant kaarten met korting bestellen. Daarnaast wordt er bij elke voorstelling een bijzondere activiteit georganiseerd.

Inleidingen

Voorafgaand op de voorstellingen voor volwassen, worden er inleidingen georganiseerd. Bij de voorstelling van Wim Daniëls geeft Jos Swanenberg een lezing over dialect en streektaal en hij gaat hierover ook in gesprek met Wim Daniëls. Voor aanvang van de voorstelling De aanslag vertelt Neerlandicus Marc van Zoggel over de bijzondere ontstaansgeschiedenis van het boek De aanslag en de plaats van dit werk binnen het oeuvre van Mulisch. Tijdens de inleiding bij het toneelstuk Tonio wordt er door een theaterwetenschapper en enkele acteurs dieper ingegaan op de keuze voor het stuk, de bewerking, regie en de acteurs. 

Jeugdactiviteiten
Ook bij de geselecteerde jeugdvoorstellingen worden leuke activiteiten georganiseerd. Zo wordt er op 7 september een Sprookjesboom-mee-zing-workshop georganiseerd in bibliotheek Uden. En tijdens de opening van de Kinderboekenweek op woensdag 2 oktober kun je in bibliotheek Uden van een oude schoenendoos jouw eigen spannende Griezelbus maken! Voor de voorstelling Koning van Katoren heeft de bibliotheek een boekje gemaat vol opdrachten en challenges. Deze kun je vanaf 17 februari ophalen. 

Door op onderstaande links te klikken, lees je meer informatie over de voorstellingen en bovengenoemde activiteiten.

Voorstellingen voor de jeugd
12|04 Koning van Katoren (8+)

Voorstellingen voor volwassenen

12|03 Tonio
14|05 De Aanslag

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie