Een ode aan tributes

We staan te popelen om jullie te laten genieten van de meest waanzinnige en spectaculaire tributes. Een tributeband kruipt op authentieke wijze in de huid van een bekende zanger, zangeres of band. Met liefde voor elk detail van de muziek én een flinke dosis talent creëren de artiesten een bijna perfecte reproductie van de stijl en klassiekers van de grootste artiesten aller tijden, zodat je een zo echt mogelijke ervaring hebt! Met vaak treffende gelijkenis kom je oren én ogen te kort! 

We hebben de beste nationale en internationale topacts geselecteerd voor de meest treffende odes aan de groten der aarde. Zo brengt Giovanca een eerbetoon aan Diana Ross en neemt Sven Ratzke je mee naar het Bowie-universum. Daarnaast geniet je van spectaculaire odes aan Neil Diamond, Johnny Cash, Michael Jackson en nog veel meer.

Ongegeneerd meezingen met hits van vroeger én deze tijd die je van voor tot achter kent. Hoofd leeg en lekker los. Dat zijn de meest heerlijke concerten. Met de fantastische tributes van ons theaterseizoen heb je een aantal topavonden in het verschiet. We toveren ons theater voor je om in een waar poppaleis! 

Onze spectaculaire tributes: