Algemene voorwaarden


Algemene voorwaarden

Markant Uden hanteert de algemene bezoekersvoorwaarden van de Vereniging van Schouwburgen- en Concertgebouwdirecties (VSCD). Deze voorwaarden zijn op aanvraag verkrijgbaar bij de Ticketservice of op de website van de VSCD in te zien.


Betalingsverplichting

Ongeacht de wijze van bestellen, ga je bij het plaatsen van je bestelling een betalingsverplichting met Markant Uden aan. Markant Uden hanteert een automatische incassoprocedure. De kosten van dit incassotraject en de eventuele vervolgkosten zijn altijd voor rekening van de gast.


Toegangsprijzen

Markant Uden behoudt zich het recht voor om toegangsprijzen tussentijds te wijzigen. Kortingen gelden nooit met terugwerkende kracht.

Servicetoeslag & administratiekosten

De voorstellingsprijzen vermeld op onze website zijn inclusief servicetoeslag en administratiekosten. Markant Uden heeft in de toegangsprijs een toeslag van € 1,85 per ticket opgenomen. In deze servicetoeslag zijn gebruik van koffie, thee en bronwater, de garderobe en administratiekosten inbegrepen.

Teruggeven tickets

Teruggave van tickets is alleen mogelijk als deze minimaal 24 uur voor aanvang van de voorstelling of het event in ons bezit zijn. Je ontvangt dan een tegoedbon die voor onbeperkte tijd geldig is. Annuleren is kosteloos bij Markant Uden. Retourneren van of restitutie op reeds gekochte tickets uit de speciale pakketten en series is niet mogelijk. Voor tickets gekocht via andere verkoopkanalen gelden hun regels.

Beeldopnames door Markant Uden

Het is verboden tijdens de voorstellingen, concerten en events foto’s, film- of geluidsopnamen te maken. Door Markant Uden worden mogelijk foto- en/of filmopnames gemaakt. Als je het pand betreedt ga je ermee akkoord dat de organisatie mogelijk beeld- en/of geluidsopnamen van je maakt en deze verspreidt via alle mogelijke mediavormen.

Cameratoezicht

In en om Markant Uden maken we gebruik van cameratoezicht. Uit veiligheidsoogpunt is er toezicht in de zalen en bij de entrees. Opgenomen beelden worden opgeslagen, zodat Markant Uden bij onrechtmatigheden de beelden kan terugzien en op basis daarvan partijen kan aanspreken.

Veiligheid staat voorop

Jassen en grote tassen mogen niet mee de zaal in en kunnen gratis afgegeven worden bij de garderobe. Daarbij geldt dat de instructies van onze medewerkers te allen tijde opgevolgd dienen te worden.

Rookverbod

Sinds 1 januari 2008 een algeheel rookverbod, dit geldt ook voor e-sigaretten. In het gebouw zijn twee ruimtes ingericht voor rokers; op de begane grond en op het balkon van de Evenementenzaal.

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie