Corona-update

Op deze pagina lees je de laatste informatie rondom de maatregelen met betrekking tot het coronavirus. Deze pagina wordt regelmatig ge-update. 

Update 13 oktober

De overheid heeft vanavond (13 oktober) aangescherpte maatregelen afgekondigd, om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Een van de maatregelen is de beperking van 30 personen in een binnenruimte. Deze maatregel is vanaf woensdag 14 oktober 22.00 uur geldig. In de weken tot 27 oktober beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is. Er moet voldoende bewijs zijn in vermindering van het aantal besmettingen en de druk op de reguliere zorg alvorens met zekerheid te kunnen zeggen dat de maatregelen effect hebben en dus heroverwogen kunnen worden.

Oudejaarsconference van Guido Weijers 14 oktober
De veiligheidsregio heeft ons toestemming gegeven om de voorstellingen van Guido Weijers op 14 oktober (zowel de voorstelling van 19.15 uur als van 21.30 uur) door te laten gaan. 

Wijncabaret van De Aimabele Schoften 25 oktober
Het Wijncabaret met wijnproeverij van De Aimabele Schoften gaat op zondag 25 oktober om 16.00 uur door met maximaal 30 gasten.

Voorstellingen 15 t/m 27 oktober worden verplaatst
Wij zijn helaas genoodzaakt de overige voorstellingen die gepland staan van 15 oktober t/m 27 oktober  te verplaatsen naar een andere datum. Tickethouders zullen hierover een e-mail ontvangen. Zodra er een nieuwe datum, na overleg met de artiest, bekend is zullen wij deze tickethouders ook per e-mail informeren en worden de nieuwe datums op onze website gepubliceerd. Tot die tijd willen wij tickethouders vragen de tickets te bewaren en nadere berichtgeving af te wachten.

Op deze webpagina lees je de status per specifieke voorstelling.
In deze blog zullen we je op de hoogte houden van al het nieuws rondom de corona-maatregelen.