Ticketverkoop

Tickets reserveren

Online tickets reserveren
Via onze website kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week tickets kopen. 
Klik hier voor een beknopte handleiding.

Telefonisch tickets reserveren
Je kunt telefonisch tickets reserveren via het Informatiepunt, te bereiken via 0413 – 256110, op maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag van 13.00 uur tot 16.30 uur. Spreek bij geen gehoor het antwoordapparaat in of stuur een mailtje naar informatiepunt@markantuden.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Bij Markant Uden tickets reserveren
Je kunt terecht bij het Informatiepunt op maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag van 13.00 uur tot 16.30 uur. Adres: Markt 32, Uden. Wij zijn op de dagen ook telefonisch bereikbaar. Spreek bij geen gehoor het antwoordapparaat in of stuur een mailtje naar informatiepunt@markantuden.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken, stuur een e-mail met je verzoek naar informatiepunt@markantuden.nl.

Betaalwijzen
Je kunt op deze website met iDEAL, Creditcard, Bancontact/Mistercash of Podium Cadeaukaart betalen. Bij het Informatiepunt is het mogelijk om contant, met pinpas of creditcard te betalen. Hier kun je ook de Markant Cadeaubon, theater- en tegoedbonnen verzilveren. In verband met de maatregelen m.b.t. COVID-19 vragen wij je zo veel mogelijk contactloos te betalen.

Kosten
Je betaalt per ticket € 1,85 servicekosten (online en telefonisch, ongeacht aantal tickets). Voor de verzending van tickets per post brengen we € 2,50 in rekening. Voor e-tickets betaal je geen verzendkosten.

Markant Cadeaubon
Zoek je een origineel cadeau dat altijd in de smaak valt? Markant Uden heeft dé oplossing: de Markant Cadeaubon! De waarde van deze cadeaubon bepaal je helemaal zelf en wij zorgen voor een feestelijke verpakking.

Podium Cadeaukaart
Wij verkopen bij het informatiepunt ook de Podium Cadeaukaart. Je kunt deze kaart van een zelf gewenste waarde voorzien. Ook online te bestellen, klik hier. 
Podium Cadeaukaarten uitgegeven na 19 augustus 2019 zijn 3 jaar geldig (dit staat ook op de achterzijde van de kaart vermeld). Kaarten voor deze datum uitgegeven, zijn onbeperkt geldig.

Online verzilveren van Theater- en Tegoedbonnen
Het online verzilveren van theater- en tegoedbonnen (tot maximaal het aankoopbedrag) doe je door dit formulier te downloaden, in te vullen en te mailen naar informatiepunt@markantuden, of te versturen naar Markant Uden, t.a.v. Informatiepunt, Markt 32, 5401 GP Uden. Je kunt het formulier ook persoonlijk inleveren bij het Informatiepunt van Markant Uden (geopend op maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag van 13.00 tot 16.30 uur)

Kaartverkoop door derden
Het beste koop je je tickets rechtstreeks bij Markant. Voor sommige voorstellingen worden ook tickets verkocht door officiële en door Markant erkende (voor)verkoopadressen: ANWB, Nationale Theater Kassa, Ticketmaster en Eventim. Wij wijzen erop dat het verboden is toegangsbewijzen met winstoogmerk aan derden door te verkopen. Koop geen tickets via niet-erkende verkooppunten. Je betaalt vaak hoge prijzen en krijgt geen geld terug bij het annuleren van een voorstelling. Op de website weetwaarjekoopt lees je meer hierover.


Over je tickets 

Tickets kwijt
Wanneer je tickets kwijt bent, worden duplicaatkaarten verstrekt. Deze kun je gratis opvragen bij ons Informatiepunt. Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs ontvang je dan duplicaatkaarten.

Uitverkocht / Wachtlijst
Is een voorstelling, concert of event uitverkocht? Dan is er - bij een aantal evenementen - de mogelijkheid van een wachtlijst (zichtbaar bij het evenement). Wanneer er tickets worden geretourneerd, bellen we de eerste gast op de wachtlijst (en daarna de volgende). Geef dus het telefoonnummer aan ons door waarop je het best te bereiken bent.