Ticketverkoop

Tickets reserveren

Online tickets reserveren
Via onze website kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week tickets kopen. 
Klik hier voor een beknopte handleiding.

Telefonisch tickets reserveren

Vanwege het advies van de RIVM en de overheid m.b.t. het coronavirus is het Informatiepunt tot nadere berichtgeving gesloten, hierdoor is het op dit moment niet mogelijk telefonisch tickets te reserveren. Meer informatie over de maatregelen vind je op deze pagina. Wij willen je verzoeken eventuele vragen te mailen naar informatiepunt@markantuden.nl, wij proberen je dan zo spoedig mogelijk van een antwoord te voorzien.

Betaalwijzen
Je kunt op deze website met iDEAL, Creditcard, Bancontact/Mistercash of Podium Cadeaukaart betalen. Bij het Informatiepunt betaal je contant, met pinpas of creditcard. Hier kun je ook de Markant Cadeaubon, theater- en tegoedbonnen verzilveren.  

Kosten
Je betaalt per ticket € 1,85 servicekosten (online en telefonisch, ongeacht aantal tickets). Voor de verzending van tickets per post brengen we € 2,50 in rekening. Voor e-tickets betaal je geen verzendkosten.

Markant Cadeaubon
Zoek je een origineel cadeau dat altijd in de smaak valt? Markant Uden heeft dé oplossing: de Markant Cadeaubon! De waarde van deze cadeaubon bepaal je helemaal zelf en wij zorgen voor een feestelijke verpakking.

Podium Cadeaukaart
Wij verkopen bij het informatiepunt ook de Podium Cadeaukaart. Je kunt deze kaart van een zelf gewenste waarde voorzien. Ook online te bestellen, klik hier. 
Podium Cadeaukaarten uitgegeven na 19 augustus 2019 zijn 3 jaar geldig (dit staat ook op de achterzijde van de kaart vermeld). Kaarten voor deze datum uitgegeven, zijn onbeperkt geldig.


Online verzilveren van Theater- en Tegoedbonnen
Het online verzilveren van theater- en tegoedbonnen (tot maximaal het aankoopbedrag) doe je door dit formulier te downloaden, in te vullen en te mailen naar informatiepunt@markantuden, of te versturen naar Markant Uden, t.a.v. Informatiepunt, Markt 32, 5401 GP Uden. Je kunt het formulier ook persoonlijk inleveren bij het Informatiepunt van Markant Uden (open van maandag t/m zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur)
 

Kaartverkoop door derden
Het beste koop je je tickets rechtstreeks bij Markant. Voor sommige voorstellingen worden ook tickets verkocht door officiële en door Markant erkende (voor)verkoopadressen: ANWB, Nationale Theater Kassa, Ticketmaster en Eventim. Wij wijzen erop dat het verboden is toegangsbewijzen met winstoogmerk aan derden door te verkopen. Koop geen tickets via niet-erkende verkooppunten. Je betaalt vaak hoge prijzen en krijgt geen geld terug bij het annuleren van een voorstelling. Op de website weetwaarjekoopt lees je meer hierover.


Over je tickets 

Update i.v.m. Corona virus 

Vanwege het advies van de RIVM en de overheid  zijn alle evenementen t/m 28 juni afgelast.

Markant Uden blijft in continu overleg met de gemeente en volgt de richtlijnen en aanwijzingen vanuit RIVM, de overheid en GGD op de voet. Wij houden je zo goed mogelijk op de hoogte.

Gezien deze uitzonderlijke situatie kunnen wij je pas in een later stadium informeren over de afwikkeling van reeds gekochte tickets voor geannuleerde voorstellingen en evenementen. Wij kijken allereerst naar de mogelijkheden om de voorstellingen en evenementen naar een latere datum te verplaatsen. Je gekochte ticket blijft daarvoor dan geldig.

Wij informeren iedereen die tickets gekocht heeft, op een later moment, per e-mail over de verdere afwikkeling. Vanwege de omvang van de maatregelen verwachten wij per telefoon slecht bereikbaar te zijn. Wij hopen op je begrip voor deze situatie. Kijk voor de meest actuele informatie op onze speciale webpagina over de maatregelen m.b.t.  coronavirus.

Tickets kwijt
Wanneer je tickets kwijt bent, worden duplicaatkaarten verstrekt. Deze kun je gratis opvragen bij ons Informatiepunt. Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs ontvang je dan duplicaatkaarten.

Uitverkocht / Wachtlijst
Is een voorstelling, concert of event uitverkocht? Dan is er - bij een aantal evenementen - de mogelijkheid van een wachtlijst (zichtbaar bij het evenement). Wanneer er tickets worden geretourneerd, bellen we de eerste gast op de wachtlijst (en daarna de volgende). Geef dus het telefoonnummer aan ons door waarop je het best te bereiken bent.

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie