Ticketverkoop

Tickets reserveren

Online tickets reserveren
Via onze website kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week tickets kopen. 
Klik hier voor een beknopte handleiding.

Telefonisch tickets reserveren
Je kunt telefonisch tickets kopen via het Informatiepunt, te bereiken op 0413 – 256110, van maandag t/m zaterdag tussen 13.00 - 17.00 uur. 

Bij Markant Uden tickets reserveren
Je kunt terecht bij het Informatiepunt van maandag t/m zaterdag tussen 13.00 - 17.00 uur. Adres: Markt 32, Uden. 

Betaalwijzen
Je kunt op deze website met IDEAL, Creditcard, Bancontact/Mistercash of Podiumcadeaukaart betalen. Bij het Informatiepunt betaal je contant, met pinpas of creditcard. Hier kun je ook de Markant Cadeaubon, theater- en tegoedbonnen verzilveren.  

Kosten
Je betaalt per ticket € 1,85 servicekosten (online en telefonisch, ongeacht aantal tickets). Voor de verzending van tickets per post brengen we € 2,50 in rekening. Voor e-tickets betaal je geen verzendkosten.

Markant Cadeaubon
Zoek je een origineel cadeau dat altijd in de smaak valt? Markant Uden heeft dé oplossing: de Markant Cadeaubon! De waarde van deze cadeaubon bepaal je helemaal zelf en wij zorgen voor een feestelijke verpakking.

Podium Cadeaukaart
Wij verkopen bij het informatiepunt ook de Podium Cadeaukaart. Je kunt deze kaart van een zelf gewenste waarde voorzien. Ook online te bestellen, klik hier. 
Podium Cadeaukaarten uitgegeven na 19 augustus 2019 zijn 3 jaar geldig (dit staat ook op de achterzijde van de kaart vermeld). Kaarten voor deze datum uitgegeven, zijn onbeperkt geldig.


Online verzilveren van Theater- en Tegoedbonnen
Het online verzilveren van theater- en tegoedbonnen (tot maximaal het aankoopbedrag) doe je door dit formulier te downloaden, in te vullen en te mailen naar informatiepunt@markantuden, of te versturen naar Markant Uden, t.a.v. Informatiepunt, Markt 32, 5401 GP Uden. Je kunt het formulier ook persoonlijk inleveren bij het Informatiepunt van Markant Uden (open van maandag t/m zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur, i.v.m. de zomersluiting is het Informatiepunt gesloten van 07-07-2019 t/m 18-08-2019).
 

Kaartverkoop door derden
Het beste koop je je tickets rechtstreeks bij Markant. Voor sommige voorstellingen worden ook tickets verkocht door officiële en door Markant erkende (voor)verkoopadressen: ANWB, Nationale Theater Kassa, Ticketmaster en Eventim. Wij wijzen erop dat het veboden is toegangsbewijzen met winstoogmerk aan derden door te verkopen. Koop geen tickets via niet-erkende verkooppunten. Je betaalt vaak hoge prijzen en krijgt geen geld terug bij annuleren van een voorstelling. Op de website weetwaarjekoopt lees je meer hierover.


Over je tickets 

Tickets teruggeven of annuleren
Teruggave van tickets is alleen mogelijk als deze minimaal 24 uur voor aanvang van de voorstelling of het event in ons bezit zijn. Je ontvangt dan een tegoedbon die voor onbeperkte tijd geldig is. Annuleren van tickets is kosteloos bij Markant Uden. Retourneren van of restitutie op reeds gekochte tickets uit de speciale pakketten en series is niet mogelijk. Voor tickets gekocht via andere verkoopkanalen gelden de regels die zij hanteren.

Tickets kwijt
Wanneer je tickets kwijt bent, worden duplicaatkaarten verstrekt. Deze kun je gratis opvragen bij ons Informatiepunt. Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs ontvang je dan duplicaatkaarten.

Annulering voorstelling
Wordt een voorstelling, concert of event geannuleerd door de producent of Markant Uden? Dan storten we het aankoopbedrag van de tickets terug op je rekening.

Uitverkocht / Wachtlijst
Is een voorstelling, concert of event uitverkocht? Dan is er - bij een aantal evenementen - de mogelijkheid van een wachtlijst (zichtbaar bij het evenement). Wanneer er tickets worden geretourneerd, bellen we de eerste gast op de wachtlijst (en daarna de volgende). Geef dus het telefoonnummer aan ons door waarop je het best te bereiken bent.