Ticketverkoop

Tickets reserveren

Online 
Via onze website kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week tickets kopen (bekijk een beknopte handleiding). Je kunt op de website met iDEAL, Creditcard, Bancontact/Mistercash of de Podium Cadeaukaart betalen. Wil je online overige theater- en tegoedbonnen verzilveren (tot maximaal het aankoopbedrag)? Download dan dit formulier.

Telefonisch 
Reserveer je tickets telefonisch via het Informatiepunt, te bereiken via 0413-256110. Bekijk de openingstijden.

Servicekosten
Je betaalt per ticket € 1,95 servicekosten (online en telefonisch, ongeacht aantal tickets). Voor de verzending van tickets per post brengen we € 2,50 in rekening. Voor e-tickets betaal je geen verzendkosten.

Kaartverkoop door derden
Het beste koop je je tickets rechtstreeks bij Markant. Voor sommige voorstellingen worden ook tickets verkocht door officiële en door Markant erkende (voor)verkoopadressen: ANWB, Nationale Theater Kassa, Ticketmaster en Eventim. Wij wijzen erop dat het verboden is toegangsbewijzen met winstoogmerk aan derden door te verkopen. Koop geen tickets via niet-erkende verkooppunten. Je betaalt vaak hoge prijzen en krijgt geen geld terug bij het annuleren van een voorstelling. Op de website weetwaarjekoopt lees je meer hierover.

Wij raden je af om tickets te kopen via websites als bemster.nl, topticketshop.nl, viagogo.nl, tickets4u.nl en ticketsnederland.nl. Deze websites verkopen tickets door, waardoor je onnodig duurder uit bent. Ook ben je hiermee niet verzekerd dat je ticket daadwerkelijk geldig is.

Cadeaubonnen

Markant Cadeaubon
Zoek je een origineel cadeau dat altijd in de smaak valt? Markant Uden heeft dé oplossing: de Markant Cadeaubon! De waarde van deze cadeaubon bepaal je helemaal zelf en wij zorgen voor een feestelijke verpakking. Bestel je cadeaubon via het Informatiepunt.

Podium Cadeaukaart 
Wij verkopen bij het informatiepunt ook de Podium Cadeaukaart. Je kunt deze kaart van een zelf gewenste waarde voorzien. Ook online te bestellen, klik hier
Podium Cadeaukaarten uitgegeven na 19 augustus 2019 zijn 3 jaar geldig (dit staat ook op de achterzijde van de kaart vermeld). Kaarten voor deze datum uitgegeven, zijn onbeperkt geldig.


Over je tickets 

Tickets kwijt
Ben je je tickets kwijt? Neem contact op met ons Informatiepunt. Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs ontvang je gratis duplicaatkaarten.

Uitverkocht / Wachtlijst
Is een voorstelling, concert of event uitverkocht? Dan kun je - bij een aantal evenementen - jezelf aanmelden bij de wachtlijst (de wachtlijst zichtbaar bij het evenement op de website). Wanneer er tickets worden geretourneerd, bellen we de eerste gast op de wachtlijst (en daarna de volgende). Geef dus het telefoonnummer aan ons door waarop je het best te bereiken bent.

Tickets annuleren
Teruggave van tickets is alleen mogelijk als deze minimaal 24 uur voor aanvang van de voorstelling of het event in ons bezit zijn. Je ontvangt dan een tegoedbon die 3 jaar geldig is. Bij annulering brengen wij de ticketkosten (€1,85 / €1,95 per ticket) in rekening. Retourneren van of restitutie op reeds gekochte tickets uit de speciale pakketten en series is niet mogelijk. Voor tickets gekocht via andere verkoopkanalen gelden hun regels.