Veelzijdige Horecamanager (36 uur)

Een avond uit bij Markant Uden: dat is altijd een bijzonder moment! Al meer dan 20 jaar bieden wij een podium aan lokale, nationale en internationale producties. Vanaf de altijd bruisende Udense Markt kijk je via de grote glazen pui onze gezellige foyer binnen: de centrale ontmoetingsplek waar het allemaal begint. Wij halen elke avond weer alles uit de kast om onze gasten, in zowel het theater als in ons naastgelegen Restaurant Cusco, die fijne Brabantse gezelligheid te laten ervaren en hen een onvergetelijk moment samen met familie, vrienden en geliefden te bezorgen.


Ga jij ons daarbij helpen? Voor ons hechte, enthousiaste team zijn we namelijk op zoek naar een:


Veelzijdige Horecamanager (36 uur)Wat ga je doen

Je krijgt alle ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen en jouw kwaliteiten te ontplooien. Van het organiseren van onze 150 theatervoorstellingen, tot grootschalige zakelijke evenementen of het lokale carnaval. We kunnen het met een gerust hart aan jou overlaten. Jij zorgt er namelijk voor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Als Horecamanager ben jij de vertaler van offertes naar de operationele uitvoering en de schakel tussen sales, facilitair en operatie die ervoor zorgt dat de samenwerking tussen alle afdelingen vlekkeloos verloopt.

Je zit barstensvol nieuwe ideeën voor ons theater en denkt creatief mee over nieuwe concepten. Je draagt jouw visie op hospitality uit naar onze gasten én de verschillende teams die jij aanstuurt. Met jouw positieve, gastvrije en hands-on mentaliteit ben je niet te beroerd om bij te springen waar nodig. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk en motiverend en daarmee geef je ons team vleugels. Een ambassadeur voor onze organisatie dus, die niet alleen voor collega’s maar ook voor onze gasten en externe partijen en leveranciers een buitengewoon prettig aanspreekpunt is.


Wat we jou bieden

Het is heerlijk werken in een omgeving waar mensen komen voor hun plezier en ontspanning. Onze dynamische organisatie is volop in beweging en in deze ondernemende functie kun jij daar een steentje aan bijdragen. Door de platte, informele organisatiestructuur worden jouw ideeën snel gehoord én in gang gezet. Uiteraard staat tegenover dit alles een aantrekkelijk salaris en een fijn pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder toegang tot alle theatervoorstellingen.Dit ben jij

Jij hebt een functie-gerelateerde opleiding gevolgd op MBO 4- of HBO-niveau en al enkele jaren werkervaring. Het is natuurlijk mooi meegenomen als je deze ervaring hebt opgedaan in de evenementen- of theaterbranche en dat is een grote pré bij jouw sollicitatie. Uiteraard ben je super gastvrij én gastgericht, een kei in plannen en organiseren, besluitvaardig, werk je resultaat- en oplossingsgericht en weet je als geen ander hoe je als een enthousiaste en motiverende leidinggevende voor je het team moet fungeren.Solliciteren

Ben jij die veelzijdige Horecamanager die ons team compleet gaat maken? Stuur dan jouw motivatie en je cv vóór 31 augustus naar Nicole van de Nieuwenhuyzen via nvandenieuwenhuyzen@markantuden.nl. Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie? Neem dan gerust contact op met Jan Wouda via telefoonnummer 0413-256110 of mail je vraag naar bovenstaand e-mailadres. We kijken uit naar je reactie!

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie