Arrangementen

Arrangementen

Wil je je theaterbezoek compleet maken? Reserveer dan een een speciaal arrangement, online bij je bestelling of telefonisch via 0413 25 61 10.

Markant Compleet € 9,50 p.p.

Je avond uit begint met een kopje koffie met een likeur (Ujes Leutje) en een luxe bonbon. Na de voorstelling geniet je van een borrelplateau met lekkere hapjes en een drankje naar keuze (koffie, thee, fris, bier of wijn). Er is de hele avond een tafel gereserveerd, zodat je verzekerd bent van een fijne zitplaats in de foyer. 


KinderSnackBuffet € 5,- p.p. (bij jeugd- & familievoorstellingen)

Maak je theaterbezoek met de (klein)kinderen nog leuker! Geniet na een jeugd & familie-voorstelling met het hele gezin van het KinderSnackBuffet in de Foyer van Markant.
Voor € 5,- per persoon geniet je van heerlijke frietjes, snacks, groenten, appelmoes en ranja.


Parkeerservice

Je kunt voorafgaand aan je bezoek aan Markant Uden een parkeerplaats voor de deur reserveren. Voor maar € 4,50 per avond parkeer je je auto vanaf 17.30 uur tegenover Markant Uden (naast het Gemeentehuis) op een afgesloten terrein. De camera bij de slagboom leest het kenteken van de auto en opent na circa 10 seconden de slagboom naar het parkeerterrein.

Reserveer je parkeerplek online in het bestelproces. Na de reservering ontvang je een e-mail met de verdere instructies.

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie