Informatie over het Coronavirus

We hopen dat het goed met je gaat in deze moeilijke tijden. Vanwege het coronavirus zijn onze voorstellingen t/m 1 juni geannuleerd. Inmiddels hebben we voor veel evenementen nieuwe data kunnen vinden. Én zijn onze deuren ook weer geopend voor nieuwe voorstellingen en evenementen. Op deze pagina lees je er meer over.

Wij willen jou heel graag bedanken voor je begrip en voor je geduld in deze bijzondere situatie. Maar we willen je ook vragen dit geduld nog even te bewaren. Er wordt zoveel mogelijk gezocht naar nieuwe data voor de evenementen, je ticket blijft gewoon geldig.

Gelukkig hebben we voor veel voorstellingen inmiddels nieuwe datums gevonden. Tickethouders zijn hier persoonlijk over geïnformeerd. Zodra er ook over andere voorstellingen duidelijkheid is wordt dit gepubliceerd op deze pagina en wanneer je tickets hebt gekocht voor een voorstelling die verzet of geannuleerd is word je persoonlijk geïnformeerd.

Bewaar je ticket, geniet later.

Namens de culturele sector en dus ook namens Markant Uden, is er begin april een persbericht verstuurd over ‘Bewaar je ticket, geniet later’. COVID-19 raakt ons namelijk allemaal, ook de culturele sector en de sport. De verschillende brancheverenigingen slaan de handen ineen en roepen jou als bezoeker op om je ticket te bewaren tot de deuren weer opengaan: Bewaar je ticket, geniet later

Je hoeft dus nu nog niets te doen. Zodra er meer duidelijkheid is wordt dit natuurlijk gepubliceerd op onze website en wanneer je tickets hebt gekocht voor een voorstelling die verzet of geannuleerd is word je te zijner tijd persoonlijk geïnformeerd. Via deze link lees je de actuele status van de voorstellingen en evenementen in Markant Uden.

Lees meer over 'Bewaar je ticket, geniet later'.

Markant kijkt naar de toekomst

Theater Markant Uden is een flinke stap dichter bij het veilig kunnen verhogen van onze zaalcapaciteit. Op woensdag 8 juli ontving Markant Uden als eerste theater in Nederland het certificaat op het door Tausch ontwikkelde COVID-19 protocol uit handen van het gerenommeerde keuringsinstituut TÜV Nederland.  

Wij willlen ons publiek graag dat kunnen bieden waarvoor het naar het theater komt; een bijzonder avondje uit, om vermaakt of geraakt te worden. En dat in een veilige omgeving. “Die live-ontmoeting tussen toneelspelers en publiek in een goed gevulde zaal, daar gaat het om in het theater. Wij zijn er trots op dat ons eigen protocol, nu door een vooraanstaande keuringsinstantie is getoetst en goedgekeurd. Dit certificaat brengt ons weer de hoognodige stap dichter bij het theater dat we graag willen zijn,” aldus directeur Jan Wouda. 

Lees meer

 Benieuwd hoe het protocol eruit ziet? Bekijk onderstaande animatie.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik terecht met mijn vragen?
Het Informatiepunt is, tot nadere berichtgeving, gesloten. Wij willen je verzoeken eventuele vragen te mailen naar informatiepunt@markantuden.nl, wij proberen je dan zo spoedig mogelijk van een antwoord te voorzien.

Welke voorstellingen zijn geannuleerd of worden verzet?
Via deze link lees je de actuele status van de voorstellingen en evenementen in Markant Uden.

Wanneer ontvang ik bericht over de nieuwe datum voor het evenement of de voorstelling?
Alle theaters in Nederland zijn inmiddels al enige tijd gesloten. Dit betekent dat theaters, impresariaten, nationale én internationale artiesten momenteel duizenden voorstellingen aan het verplaatsen zijn, we kunnen gerust stellen; een megaklus. Omdat we je niet teleur willen stellen, nemen wij pas contact met je op wanneer we zeker weten dat er een nieuwe datum is. We weten nu nog niet wanneer we je hierover kunnen informeren, we hopen op je begip en geduld. Zodra er meer bekend is lees je dat op deze site en wanneer je tickets gereserveerd hebt ontvang je ook een persoonlijk bericht.

Wat gebeurt er als er geen nieuwe datum gevonden wordt, of wanneer ik verhinderd ben?
Ieder theater, dus ook Markant Uden, hanteert hetzelfde beleid met betrekking tot restitutie. Kan een voorstelling of evenement niet verplaatst worden naar een nieuwe datum. Of kun je niet op de alternatieve datum, dan krijg je de mogelijkheid het aankoopbedrag van de ticket(s) (incl. servicekosten) terug te krijgen in de vorm van een voucher. Daarnaast blijft er uiteraard de mogelijkheid je ticket(s) te doneren of je geld terug te vragen. Wanneer er meer duidelijkheid is over de nieuwe data van voorstellingen worden de regelingen op deze website gepubliceerd. Meer informatie vind je op bewaarjeticket.nl.

Wanneer gaat de voorverkoop van theaterseizoen 2020-2021 van start?
Momenteel zijn alle theaters, impresariaten, nationale én internationale artiesten duizenden voorstellingen aan het verplaatsen, een gigantische operatie. Dit heeft ook invloed op het nieuwe theaterseizoen van Markant Uden. Daarom kunnen we nu nog niet zeggen hoe onze programmering er voor het nieuwe seizoen uitziet. 

Dit betekent dat de voorverkoopperiode wat later van start zal gaan, dan we oorspronkelijk gepland hadden. Zodra bekend is wanneer we gaan starten zullen we je uiteraard zo spoedig mogelijk informeren.

Ondertussen werken wij op de achtergrond onverminderd enthousiast door aan ons programma voor 2020-2021. En in de afgelopen periode hebben we al ontzettend veel bijzondere, nieuwe producties voorbij zien komen. Voorstellingen die je zullen laten lachen of misschien wel ontroeren, maar je in elk geval stuk voor stuk zullen raken! 

 

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie