Restaurant Cusco


Restaurant Cusco

Dineren bij onze buren
Bij onze buurman Restaurant Cusco geniet je van het lekkerste uit Zuid-Amerika. Wanneer je er binnenloopt merk je het aan alle zintuigen: dit is een andere wereld. Hier geniet je volop van al het moois en vooral al het lekkers dat Zuid-Amerika te bieden heeft.

Restaurant Cusco biedt speciale 2- of 3-gangenmenu’s aan voor onze theaterbezoekers, wekelijks samengesteld door de chefs. Maar ook in deze bijzondere tijd, helaas even zonder theatervoorstellingen, geniet je bij Cusco van een Zuid-Amerikaanse beleving! Klik hier om te reserveren. En met de 'Cusco voor thuis' boxen geniet je ook in jouw eigen tuin van het allerlekkerste van Zuid-Amerika.

Restaurant Cusco vanaf 2 juni weer geopend

Goed nieuws! Vanaf 2 juni is Restaurant Cusco weer geopend en ontvangen ze je graag weer. De medewerkers van Cusco doen er alles aan om jou tijdens je bezoek volledig in de watten te leggen. Dit doen ze uiteraard volledig via de geldende regels en de juiste voorzorgsmaatregelen die vanuit de overheid en het RIVM zijn bepaald. Op de website van Restaurant Cusco lees je er alles over.

Cusco BBQ Box voor thuis

Een smakelijke box voor een Zuid-Amerikaanse BBQ thuis. Met onder andere Black Angus
Biefstuk, chimichuri, Esalada taine gallina, gambaspies, brood met dippers en als dessert een
gemarmerde chocolademousse met kers en chocolade crumble.

Je bestelt jouw box op de website van Restaurant Cusco in Uden.