Restaurant Cusco


Restaurant Cusco

 
Heb je een voorstelling gepland staan bij Markant Uden? Dineer dan bij onze buren! In Restaurant Cusco start je je avond uit op een bijzondere manier en geniet je van een heerlijk diner met het lekkerste uit Zuid-Amerika. 

Wie Restaurant Cusco binnenloopt merkt het aan alle zintuigen: dit is een andere wereld. Hier genieten gasten volop van al het moois én vooral al het lekkers dat Zuid-Amerika te bieden heeft. De bruisende stad Cusco was ooit de hoofdstad van het Incarijk. Die rijke geschiedenis is nog altijd voelbaar in de cultuur. Zo’n unieke historie en eeuwenoude culinaire traditie, die proef je. Bij Restaurant Cusco.

Los Andes Theatermenu

Restaurant Cusco biedt een speciaal 2- of 3-gangenmenu aan voor onze theaterbezoekers, wekelijks samengesteld door de chefs. 

2-gangenmenu € 24,50
3-gangenmenu € 27,50

NB: Begint je voorstelling om 20.15 uur, reserveer dan om 17.30 uur een tafel. Dan zorgt Cusco ervoor dat je kunt genieten van een heerlijk 3-gangenmenu en op tijd aanwezig bent bij de voorstelling. Kies je voor een 2-gangenmenu? Dan adviseert Cusco om om 18.15 uur een tafel te reserveren. Het theater is vanuit Restaurant Cusco te bereiken via een inpandige deur die uitkomt in de theaterfoyer. Je hoeft dus niet meer naar buiten.

* A la carte bestellen is ook mogelijk. Wij adviseren om dit van te voren aan te geven, zodat Restaurant Cusco rekening kan houden met de aanvang van de voorstelling.

Reserveren

Reserveren kan via onderstaand formulier of in het bestelproces. Natuurlijk kun je ook altijd bellen naar 0413 26 45 88 of mailen naar reserveren@restaurantcusco.nl.

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie