Restaurant Cusco


Restaurant Cusco

 
Heb je een voorstelling gepland staan bij Markant Uden? Bij Restaurant Cusco start je je avond uit op een bijzondere manier en geniet je van een heerlijk diner met het lekkerste uit Zuid-Amerika. 

Wie Restaurant Cusco binnenloopt merkt het aan alle zintuigen: dit is een andere wereld. Hier genieten gasten volop van al het moois én vooral al het lekkers dat Zuid-Amerika te bieden heeft. De bruisende stad Cusco was ooit de hoofdstad van het Incarijk. Die rijke geschiedenis is nog altijd voelbaar in de cultuur. Zo’n unieke historie en eeuwenoude culinaire traditie, die proef je. Bij Restaurant Cusco.

Los Andes Theatermenu

Cusco biedt een speciaal twee- of driegangenmenu aan voor onze theaterbezoekers, wekelijks samengesteld door de chefs. 

Tweegangenmenu € 24,50
Driegangenmenu € 27,50

NB: Begint je voorstelling om 20.15 uur, reserveer dan om 17.30 uur jouw tafel. Dan zorgt Cusco ervoor dat je kunt genieten van een heerlijk driegangenmenu en op tijd aanwezig bent bij jouw voorstelling. Bij een tweegangenmenu adviseert Cusco om 18.15 uur jouw tafel te reserveren. Het theater is vanuit Restaurant Cusco te bereiken via een inpandige deur die uitkomt in de theaterfoyer. Je hoeft dus niet meer naar buiten.

* A la carte bestellen is ook mogelijk. Wij adviseren om dit van te voren aan te geven, zodat Restaurant Cusco rekening kan houden met aanvang voorstelling.

Reserveren

Reserveren kan via onderstaand formulier of in het bestelproces. Natuurlijk kun je ook altijd bellen naar 0413 26 45 88 of mailen naar reserveren@restaurantcusco.nl.

Moord in Cusco

Een soort Cluedo en Escaperoom in één, aan tafel mét borrelhapjes! Probeer er samen met een team achter te komen wie de dader is. Het spel is avondvullend en minstens één teamlid moet in het bezit zijn van een smartphone. Durf jij het aan? Je leest hier meer over deze activiteit. 

Moord in Cusco vindt plaats in Restaurant Cusco. De prijs voor het arrangement bedraagt €32,50 (exclusief drankconsumpties). Dit bedrag dient op de dag zelf betaald te worden.