Naar het theater met het hele gezin!

Je wil je (klein)kind zoveel mogelijk meegeven. Een bezoekje aan ’t theater is zo’n bijzonder moment dat hij niet snel zal vergeten. We hebben ook dit seizoen een heleboel kindervoorstellingen voor onze jongste theaterliefhebbers op het programma staan.

Een boomhut met dertien verdiepingen, vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla, een wolf met als hobby breien... in de magische wereld van het theater kan het allemaal!

De allerkleinsten hebben ook dit seizoen weer de kans om bekende vriendjes van televisie in het echt te zien! Wat dacht je bijvoorbeeld van Jokie & Jet? Deze leuke Efteling-voorstelling is voor de allerkleinsten één groot feest.

Langhout Theaterproducties komt dit seizoen met een familievoorstelling over het bekende sprookje Roodkapje. Een vrolijke voorstelling met leuke liedjes en heerlijke humor voor jong en oud! En ken je de bekende boeken over de Waanzinnige Boomhut? Bezoek dan de nét zo waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij die al enkele theaterseizoenen furore maakt.

Hieronder zie je een overzicht van voorstellingen die we voor seizoen 2020/2021 speciaal
geselecteerd hebben voor onze jongere bezoekers!