Markants Zinderende zomer

Met Emma Heesters & Rolf Sanchez, Hans Dulfer, Baby Blue en nog veel meer...

Laten we er samen een heerlijke zomer van maken! In de maanden juli en augustus draait Club 1.5 op volle toeren. We trakteren je op heel veel muziek, cabaret, een pubquiz en nog zoveel meer. Schuif aan en geniet onder het genot van een hapje en drankje van een bijzondere avond. We kijken ernaar uit je weer te mogen ontvangen.

Club 1.5
Club 1.5
Een sfeervolle beachclubsetting, een steengoede line-up. Onze evenementenzaal wordt in juli en augustus getransformeerd tot Club 1.5. Zomers gezellig genieten van héle toffe namen. De eerste artiesten zijn inmiddels bekend en het programma wordt binnenkort aangevuld. Ook voor onze theaterliefhebbers is er goed nieuws. Christel de Laat is maar liefst 16 (!) keer te vinden op ons podium. Wat een feest! Het programma van onze Zinderende Zomer vind je hieronder. Verzekerd zijn van een plekje? Reserveer dan snel jouw tickets. Binnenkort maken we ons programma compleet.

Genieten met een veilig gevoel

Club 1.5 is coronaproof. Daar mag je op vertrouwen. Wij houden ons aan alle richtlijnen en adviezen die vanuit het RIVM gegeven zijn en nemen de 1.5 meter richtlijn hierin natuurlijk mee. Jou op een verantwoorde en veilige manier laten genieten. Dat is waar het voor ons om draait. Hoe we dat precies doen? Hier lees je er alles over.  

Hapjes en drankjes
Bij binnenkomst in onze club neem je plaats aan één van de tafeltjes. Wanneer je een balkonplaats hebt, staat dit op je ticket aangegeven (het balkon wordt geopend zodra alle plaatsen in de zaal bezet zijn). Op elk tafeltje vind je een kaartje met daarop een QR-code. Wanneer je de QR-code scant, ontdek je onze menukaart en bestel én betaal je heel gemakkelijk je hapjes en drankjes. Je bestelling wordt vervolgens bij jou aan tafel geserveerd. Hoe bestellen via een QR-code precies werkt? Heel simpel. Je hebt alleen een camera op je telefoon en internetbankieren nodig. Scan de QR-code, selecteer jouw hapjes en drankjes en reken af via de app van je bank. Hulp nodig tijdens het bestellen? Wij zijn er uiteraard voor je!

Betalen
Een ticket voor een voorstelling in Club 1.5 koop je vooraf online via markantuden.nl. Consumpties betaal je via de online module met online bankieren. Kun je niet online bankieren? Betalen per pin is ook mogelijk.


Mede mogelijk gemaakt door:

Bekijk hier het volledige zomerprogramma

Zien we jou tijdens onze Zinderende Zomer? Dan maken we er samen een heel bijzondere avond uit van!