Jouw event bij Markant

Een aantrekkelijke evenementenlocatie

Je wilt dat een evenement een blijvende indruk maakt. Bij je gasten en misschien nog wel meer bij je opdrachtgever. En het mooie is: bij ons kun je het zo gek maken als je wilt. Dankzij onze schaalbare en multifunctionele ruimtes en de inzet van de juiste techniek. Ook ons gastvrije team met meer dan 20 jaar ervaring staat voor je klaar, denkt mee en biedt ruimte voor creativiteit. We organiseren en faciliteren, waar je maar behoefte aan hebt. We halen alles uit de kast om van jouw event – groot of klein – een bijzonder moment te maken.

Voor elk evenement de beste ruimte

We hebben maar liefst tien schaalbare en multifunctionele zalen en foyers die ruimt bieden aan elk type event. Van intiem tot groots en van ingetogen tot uitbundig. Je hebt de volledige vrijheid om een evenement of feest naar wens op te bouwen. De flexibele tribune-opstelling stelt ons daarnaast nóg beter in staat om rondom bijeenkomsten een culinair moment of een gezellig toost te organiseren. Maar ook organisaties kunnen we nu nog beter faciliteren bij hun congressen, seminars, symposia, productpresentaties, workshops, teamtrainingen en ga zo maar door.

Van organisatie (zelf of samen met ons) en catering tot aan onze opvallend goede technische apparatuur. We hebben alles in huis om van jouw evenement een bijzonder moment te maken. Vele bijzondere events gingen je voor!

Meer informatie?

Benieuwd naar wat we voor jouw event kunnen betekenen?
Neem een kijkje op onze website of neem contact op met Sales- en Eventmanager
Conja Ham via 0413-256110 of events@markantuden.nl.