Musicals: Dans, zang én toneel!

Musicals zijn ongekend populair. En dat is ook niet zo gek; het is echt een totaalbeleving. Je wordt meegenomen in een verhaal, er is emotie, dans, zang én toneel! Alle theaterdisciplines komen samen in één stuk en worden op een fijne manier afgewisseld. Musicalvoorstellingen zijn voor iedereen, jong en oud! Als je eenmaal geweest bent, dan wil je zeker nog een keer!

De opmars van de musical begon al in de Jaren ’50 met de West Side Story (1957), later volgden bekende musicals als Hair (1967) en The Phantom of the Opera (1986). En wat dacht je van meer recente titels als de Lion King en Nederlands langst lopende musical ooit Soldaat van Oranje.

Musicals in Markant

Ook in Markant Uden vind je elk seizoen weer een aantal topmusicals op het programma. Zo hebben we al genoten van de Jantjes, Annie, Love Story, The Sound of Music, A Chorus Line en My Fair Lady.

Ook volgend seizoen hebben we weer een prachtige musicals op het programma, zoals de rockmusical Murder Balad. Vanwege het coronavirus gaan veel grote musicals dit jaar helaas niet door. Maar gelukkig komen er wel twee musicals in aangepaste vorm naar ons theater. Haal het doek maar op en De grote drie worden als concertante, een soort theaterconcert, bij ons opgevoerd. Dus met minder dans en spel, maar wél met alle prachtige muziek uit de musical.

Bekijk onderstaand ons volledige aanbod en maak snel een keuze voor een fijne musical- of concertavond bij Markant Uden.