Organisatie

Organisatie 

Vanaf de altijd bruisende Udense markt kijk je via de grote glazen pui onze gezellige foyer binnen. De centrale ontmoetingsplek waar jouw bijzondere avond uit begint. Kom binnen en ervaar de Udense gastvrijheid. En wanneer de lichten doven en de spot aan gaat, laat je je lekker onderuit zakken in het rode pluche en geniet je van een van de voorstellingen die je even op laten gaan in een andere wereld.

Een avond uit in Markant Uden: dat is altijd een bijzonder moment! Een moment om nooit te vergeten en om te delen met je geliefde, gezin, familie en vrienden.

Theater & Evenementenzaal

Markant Uden biedt al meer dan 20 jaar een podium aan lokale, nationale en internationale producties. Beleef een onvergetelijke voorstelling in onze mooie theaterzaal of kleine zaal (speciaal voor nieuw talent) of geniet van snoeiharde gitaren, gevoelige liefdesliedjes of vette beats tijdens een van de vele concerten en feesten in onze evenementenzaal.

Verhuur

Organiseer je een evenement? Dan wil je natuurlijk dat het een blijvende indruk maakt. Bij je gasten en misschien nog wel meer bij je opdrachtgever. Het mooie is: bij ons kun je het zo gek maken als je wilt. Nieuwsgierig? Bekijk hier de mogelijkheden.

Restaurant 

In ons pand is ook Restaurant Cusco gevestigd. Heb je een voorstelling gepland staan bij ons theater? Start je avond uit op een bijzondere manier en geniet van een heerlijk Zuid-Amerikaans twee- of driegangen theatermenu. Voor meer informatie klik hier