RESTAURANT CUSCO OPENT SFEERVOLLE PRIVATE DINING RUIMTE

Devon Jade

Uden - Restaurant Cusco op de markt in Uden is uitermate geschikt om met een gezelschap te bezoeken. Vanaf nu kunnen gasten ook een privéruimte boeken in het Zuid-Amerikaanse restaurant. Wie een gezellige avond wil met een groep van twintig personen of méér reserveert El Salon; een super sfeervolle privéruimte helemaal in Cusco-stijl.

Tijd voor elkaar én heerlijk eten en drinken. Het zit diep verankerd in de Zuid-Amerikaanse traditie. De private dining ruimte is een mooie aanvulling op het toch al bijzonder sfeervolle restaurant. Gasten kunnen in deze privéruimte in alle rust genieten van al het moois dat Zuid-Amerika te bieden heeft. De stoer en warm ingerichte private dining ruimte is te reserveren voor etentjes, vergaderingen, feesten en andere groepsactiviteiten. 

El Salon

Fans van Restaurant Cusco waren al eerder betrokken bij de opening van de nieuwe private dining ruimte. Op de Facebook-pagina mochten volgers meedenken over de naam die de ruimte zou krijgen. Samen met hen is de keuze gevallen op El Salon. Niet alleen een mooie naam, maar ook nog eentje met een betekenis. Vanuit het Spaans vertaald betekent El Salon ‘huiskamer’. Deze betekenis sluit aan bij het warme, gemoedelijke gevoel dat de ruimte uitstraalt.

Reserveren?

Gasten die El Salon willen reserveren voor een groep van twintig personen of meer kunnen een aanvraag met hun wensen versturen naar reserveren@restaurantcusco.nl  of bellen naar: 0413 264588.